Stranger Things seizoen 4 komt naar Netflix

Tot we écht kunnen genieten van seizoen 4 van Stranger Things, is er gelukkig al wel de voorpret. We weten namelijk zeker dat er een nieuw seizoen zit aan te komen. Dat niet alleen: er werd ook al bevestigd dat de serie na seizoen vier niet gaat stoppen.

Dat komt omdat de bedenkers van de serie de afgelopen periode flink de tijd hadden om na te denken over de toekomst en het einde van de show. Een vijfde deel lijkt dus ook een feit.

Het plot van Stranger Things seizoen 4

Totdat we de echte trailer kunnen kijken, is er nog niets wat we met zekerheid kunnen zeggen over de nieuwe afleveringen. Wel is al bekend dat de wegen van de vriendengroep zijn gescheiden. Ze hebben elkaar beloofd om elkaar met de feestdagen weer te treffen en e kans is dus groot dat de serie daar weer verder zal gaan. Ook Hopper leeft nog, bleek uit een eerste teaser. Het is nog onduidelijk of en wanneer Eleven haar krachten weer terug zal krijgen. Die gaat ze hard nodig hebben. De bedenkers van de serie kondigden namelijk al een ‘nieuw soort horror’ aan dat alles in Hawkings met elkaar verbindt en dat lang verborgen is gebleven.

Stranger Things seizoen 4

Wat is de releasedatum op Netflix?

Online schreeuwen fans massaal om de release van Stranger Things seizoen 4. De serie heeft niet voor niets een IMDb-score van een 8.7. Voorlopig blijft een concrete releasedatum uit. De kans is dus aanwezig dat dit zal zijn rondom kerst (als de serie daar echt weer verder gaat).

De acteur die Mike speelt in de serie, Finn Wolfhard, zei recent dat hij zelf vermoedt dat het nieuwe deel pas in 2022 te zien zal zijn. Voor de fans zou dat wel érg slecht nieuws zijn. Toch maar hopen op een release in 2021 dus.

De trailer van Stranger Things seizoen 4

Een echte trailer blijft voorlopig, net zoals de releasedatum, nog uit. In elk geval kunnen we er zeker van zijn dat we de trailer een stuk eerder kunnen verwachten dan het seizoen zelf. Voorlopig zullen we het moeten doen met de teaser.

 

De show is overigens niet de enige waarvan we een trailer kunnen verwachten op korte termijn. Zo schreven we eerder al over 5 series die in 2021 met een vervolgseizoen komen.