Nieuwe Netflix series die we in 2021 kunnen verwachten

Zoals elk jaar komen er weer nieuwe series op Netflix. Niet gek natuurlijk, want de streamingdienst wil ons graag tevreden houden. Gelukkig komen er ook weer vertrouwde series terug.

Het vervolg van een aantal series belooft in ieder geval erg spannend te worden. We hebben een aantal top series die een vervolg krijgen voor je verzameld.

1. Stranger Things

Dat deze serie spannend is, wordt alleen al uit de trailer duidelijk. Wanneer er een jongen verdwijnt, staat de hele stad op zijn kop en gebeuren er hele bijzondere en mysterieuze dingen. Wat gaat er allemaal gebeuren in seizoen 4? Bekijk hieronder alvast de concept trailer van het nieuwe seizoen:

 

2. You

Je krijgt kippenvel van deze serie. Vooral wanneer we weten dat in het nieuwe seizoen Love Quinn weer terug zal keren en een gevaar zal vormen voor de hoofdrolspeler. Of Joe het volhoudt om niemand om het leven te brengen, zien we natuurlijk in het nieuwe seizoen. Uit de laatste aflevering van You seizoen 2 kunnen we in ieder geval opmaken dat de buurvrouw van Joe en Love een grote rol zal gaan spelen in het volgende seizoen van deze populaire Netflix serie.

 

3. Sex Education

Het zal je maar overkomen dat je moeder sekstherapeut is. De hoofdrolspeler van de serie Sex Education kon daar eerst heel moeilijk mee dealen, maar ondertussen heeft hij het geaccepteerd en gaf hij eerdere seizoenen al zelf advies aan anderen. Echter doet hij dit zonder al te veel ervaring. Wat er in het nieuwe seizoen gaat gebeuren? Dat moeten we nog even afwachten.

 

4. The Witcher

Hou je van fictie, dan heb je deze serie hoogstwaarschijnlijk al verslonden. In de serie wordt Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager, vaak ingehuurd om allerlei bizarre opdrachten uit te voeren. Welke opdrachten dat in het nieuwe seizoen zijn, is nog niet bekend. Gelukkig is er wél al een trailer van uitgebracht.

Bovendien staat er een The Witcher-film op ons te wachten. Netflix heeft dus genoeg in petto voor de fans!

 

5. Élite

Een Spaanse serie op Netflix die mega spannend is, dat is de perfecte omschrijving van Élite. In de serie besluiten drie kinderen uit arbeidersgezinnen op een privéschool te gaan. Maar ze vallen niet echt in de smaak bij de rijkeluiskinderen. Dit leidt niet alleen tot veel ruzies, maar zelfs tot een moord. Hoe gaat het in het nieuwe seizoen met de hoofdrolspelers?

 

Ben jij een echte serie-verslinder? Check dan eens de 20 beste series op Netflix, volgens IMDb.