You seizoen 3 op Netflix

Seizoen 3 van de serie You komt in 2021 op Netflix. In de serie is te zien hoe Joe Goldberg en aspirant-kok Love Quinn verliefd door het leven gaan. Dat zijn natuurlijk niet de enige acteurs die meespelen in de serie. Er komen zelfs nieuwe castleden vanaf seizoen 3. En de buurvrouw van Joe en Love is al bekend: Actrice Tati Gabrielle, die we kennen van Netflix-serie The Chilling Adventures of Sabrina, speelt vanaf dit seizoen mee in de serie.

joe serie you

Nieuwe cast van de serie

De actrice neemt de rol van Marienne op zich. Marienne is een slimme, no-nonsense bibliothecaresse die woont in de buurt van Joe en Love. “En er gaat niet veel aan haar voorbij.” Dat kondigt Netflix alvast aan. De 24 jarige Tati Gabrielle is een ware hit in elke film die ze speelt. Een stoere vrouw met een enorm zelfvertrouwen. Weet ze dat ook in het nieuwe seizoen van You weer te kunnen evenaren?

Maar waarom is dat dan zo belangrijk? Het vorige seizoen leek het einde van de hitserie te zijn. Joe en Love hadden samen een nieuw huisje en eindelijk leek de liefde gevonden te zijn. Tot het moment dat Joe over de schutting kijkt en ineens geobsedeerd lijkt te zijn door de nieuwe buurvrouw. Seizoen 2 eindigt met de woorden “see you soon, neighbor.” Het feit dat Joe dit al zegt én dat de buurvrouw dus een bibliothecaresse blijkt te zijn, lijken ingrediënten voor wederom een gestoorde verhaallijn.

You seizoen 3 buurvrouw

Naast Tati is er nóg een castlid bekend gemaakt. Scott Speedman krijgt namelijk ook een rol in de serie. Hij is te zien als Matthew, een succesvolle CEO, echtgenoot en weinig communicatieve vader. Hij is wat gereserveerd, soms mysterieus en heeft de neiging om een beetje teruggetrokken te zijn. Ook maskeert hij daarmee een diepe put aan emoties. Met deze aankondiging maakt Netflix ons ook alvast lekker voor het nieuwe seizoen, want hij beloofd sowieso heel spannend te worden.

De releasedatum van You seizoen 3 op Netflix

Het is nog niet duidelijk op welk moment You beschikbaar komt op Netflix. Wel weten we dat de serie in de loop van 2021 door Netflix wordt gepubliceerd. Natuurlijk zijn we allemaal benieuwd naar hoe de relatie van de twee gaat verlopen en of er voor Joe niet een te grote verleiding langskomt om de relatie af te kappen en een nieuw avontuur aan te gaan.