Wanneer komt You seizoen 3 naar Netflix?

De eerste twee seizoenen van You waren een grote hit (niet per se goed, maar wel vermakelijk). De serie wist ons geboeid te houden met onverwachtse plotwendingen, obsessieve acties en ongemakkelijke momenten. Het is dan ook goed nieuws dat You seizoen 3 er sowieso aan zit te komen.

De seizoenen zijn gebaseerd op boeken van de schrijfster Caroline Kepnes. Onlangs maakte zij al bekend het derde deel van haar boekenserie af te hebben. Inmiddels weten we dat het nieuwe seizoen 10 afleveringen zal hebben. Waar die precies over gaan, wie er in te zien zijn en wanneer ze verschijnen blijft deels nog vaag. Toch weten we al wel het één en het ander over het vervolg van de serie.

You seizoen 3

De cast van You seizoen 3

Over de cast van You seizoen 3 weten we al dat twee personages zullen terugkeren. Joe Goldberg (gespeeld door Penn Badgley) en Love Quinn (gespeeld door Victoria Pedretti) schitteren in het derde deel wederom als ons favoriete psychopathische koppel. Verder is er nog niet veel bekend over wie we wel en niet in het derde deel zullen terugzien.

Wel kan het zijn dat de familie van Love in You seizoen 3 wederom te zien zal zijn. De grote vraag wat betreft de cast blijft natuurlijk wie de rol van Joe’s nieuwe buurvrouw zal gaan spelen. Daar zal het derde seizoen (waarschijnlijk) de focus op leggen.

Verhaallijn van You seizoen 3

In You seizoen 2 zagen we de komst van het personage Love. We mogen gerust zeggen dat zij het leven van Joe behoorlijk overhoop gooide. Voor het derde seizoen zal daar voorlopig nog geen verandering in komen, als we een inschatting mogen doen. Love onthulde immers eerder al dat ze zwanger is van Joe. Hoe Joe omgaat met het vaderschap én zijn nieuwe woning, blijft de vraag.

Ook sloot het tweede seizoen natuurlijk af met Joe die door zijn schutting naar zijn buurvrouw keek. ”See you soon, neighbor,” waren zijn laatste woorden. Hiermee kunnen we dus met zekerheid zeggen dat hij zijn nieuwe slachtoffer voor You seizoen 3 al heeft gevonden.

You seizoen 3

Releasedatum op Netflix

Voorlopig is het nog lastig om precies in te schatten wanneer het derde seizoen op Netflix verschijnt. Wel weten we dat in januari al werd beloofd dat seizoen 3 er aankwam. De opnames voor het nieuwe seizoen begonnen ook al, totdat dit werd bemoeilijkt. Voor nu is het dus onzeker hoeveel er al was gefilmd en hoeveel vertraging de productie heeft opgelopen. Tot die tijd moeten we het doen met de twee seizoenen op Netflix.