Seizoen 2 van You bouwt voort op eerste seizoen

Joe Goldberg, die in You centraal staat, is op het eerste ogenblik niet het doorsnee type stalker. De boekenwinkelmedewerker is jong en charismatisch. Voor zijn omgeving en in het bijzonder Guinevere Beck is dan ook niet duidelijk dat hij een geheim bewaard. Zijn zieke interesse in haar blijkt dan ook lang verborgen. Joe lijkt nergens voor terug te deinzen, wat voor grimmige taferelen en obsessieve situaties vormt. Hoe dit uiteindelijk tot een ontknoping komt in You kan het beste zelf worden ervaren, zonder spoilers die te veel prijsgeven over het verloop van de serie. Wel kunnen we al een paar elementen onthullen over seizoen 2 van You.

Nieuwe verhaallijnen in seizoen 2 van You

Het belangrijkste aspect van het tweede seizoen van You is de introductie van een nieuw personage. Dit is Love Quinn, die aan een carrière als chef in Los Angeles werkt. Het duurt niet lang voordat Goldberg zijn zinnen op Love zet. Ze kan misschien zijn vernoemd naar de liefde, maar de vraag die heerst is of wat Joe voor haar voelt wel aan te duiden is als liefde. Makers van de serie hebben bovendien aangegeven dat Love erg zal verschillen met Guinevere. Bereid je dus voor op totaal nieuwe verhaallijnen en (bij)personages.

View this post on Instagram

Nobody: Joe: Hello you.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Beelden vrijgegeven

Een aantal van die personages zijn te zien in een eerste teaser voor het tweede seizoen. Een foto die is prijsgegeven toont Joe tegenover zijn ex. Een foto die de kijkers van het eerste seizoen waarschijnlijk erg opvallend zullen vinden. Het wachten is nu nog op de gehele trailer. Seizoen 2 van You staat namelijk over een maand al op Netflix. Vanaf 26 december kunnen we de afleveringen kijken. Tot die tijd moeten we het dus nog even doen met de paar beelden die tot nu toe zijn vrijgegeven.

View this post on Instagram

Hey bunnies. Here is your first look at YOU S2.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Ook de vette serie The Witcher kan je binnenkort op Netflix verwachten.