The Witcher-film komt eraan

The Witcher is misschien wel één van de meest populaire fantasy-series die Netflix ooit heeft gepubliceerd. Seizoen 1 staat er al een geruime tijd op, maar alle fans zijn natuurlijk aan het wachten op nieuwe afleveringen. Door de huidige situatie én maatregelen heeft seizoen 2 flinke vertraging opgelopen.

Maar niet getreurd: Netflix heeft iets voor de fanatieke kijker bedacht, zodat we ons deze decembermaand niet hoeven te vervelen. De streamingdienst kwam de afgelopen weken namelijk elke dag met een leuke verassing op Twitter. En laat één van die laatste verassingen nou iets te maken hebben met de release van een Witcher-film.

the witcher nieuwe film

The Witcher = Witchmas

Netflix heeft namelijk iets briljants bedacht: de hele Decembermaand staat in het teken van Witchmas. Elke dag posten ze een hint, blooper of gewoon een grappig fragment uit de serie The Witcher. Zo vermaken ze hun vaste kijkers tóch, totdat het nieuwe seizoen op de streamingdienst verschijnt. Maar een paar dagen geleden verscheen er opeens een poll: willen jullie het nieuwe logo van de film zien of gaan jullie voor de verrassing? Het merendeel koos voor het tweede, wat betekende dat we nog niet wisten wat de verrassing zou zijn.

Tot 21 december, toen postte Netflix uit het niets een video op Twitter. In de video was het nieuwe logo te zien van de film die ze gaan uitbrengen: Nightmare of the Wolf. De film belooft een spannende film te worden, aangezien de animatie al vertelt hoe grimmig en spannend de film gaat worden.

Nightmare of the Wolf releasedatum

Netflix heeft helaas nog niet aangekondigd wanneer de film te zien zal zijn op de streamingdienst. Zal hij net zoals vele films, zoals de nieuwe James Bond, worden uitgesteld en pas worden gereleased op het moment dat we uit de huidige situatie zijn? Wij wachten met smacht af.