De acteur Tom Waes

De 52-jarige acteur en televisiepresentator Tom Waes gad een aantal maanden geleden verteld dat er flink wat mis was gegaan met zijn knieën.

Toen de opnames van Undercover in verband met de huidige maatregelen weer werden stopgezet, besloot hij toch eens een bezoekje aan het ziekenhuis te brengen om onder het mes te gaan. Inmiddels is Tom uit de operatiekamer en is hij aan het herstellen. Maar de grote vraag was heel even: gaat hij op tijd revalideren?

tom waes undercover

Undercover seizoen 3 opnames

Want de opnames van Undercover seizoen 3 beginnen vrij snel weer en Tom Waes moet nog wel herstellen van zijn operatie. De grote vraag is dan ook: gaat hij op tijd hersteld zijn en kan hij meedoen met de opnames? Het antwoord gaf Tom Waes zelf: “Het derde seizoen is niet in gevaar door mij!” We kunnen er dus van uitgaan dat Tom in het nieuwe seizoen van Undercover gewoon weer te zien is.

Overigens heeft hij wel geluk gehad: “Ik had er wel last van; heb maanden liggen knoeien met mijn knie. Maar ik ben wel gewoon blijven werken. De dag na de opnames ben ik naar het ziekenhuis gereden. De arts zei nog: ik denk niet dat er veel aan de hand is, als u nog gewoon kunt rondstappen. Maar toen bleken mijn kruisbanden en meniscus gescheurd. De arts begreep er niets van. Ik denk dat ik veel geluk heb gehad dat ik nog iets kon.”

undercover opnames seizoen 3

Wat is de releasedatum van Undercover seizoen 3 op Netflix?

Het is nog vrij onduidelijk wanneer het nieuwe seizoen van Undercover te zien zal zijn op Netflix. De kans is wél heel groot dat het seizoen dit jaar nog op de streamingdienst komt. Laten we dat hopen, want ook wij staan te popelen om aan het nieuwe seizoen te starten.