Undercover seizoen 3

Undercover is en blijft één van de meest populaire series op Netflix. De Nederlandse serie wordt ook door internationaal publiek bekeken, dat betekent dat we lekker bezig zijn als Nederlanders. Er zijn al twee seizoenen gepubliceerd van de serie en er komt een seizoen drie aan. Dat belooft overigens veel goeds te worden, al helemaal als we er vanuit gaan dat er nog een keer een bijzondere gastrol wordt vervuld, net zoals in de vorige seizoenen. Bijvoorbeeld toen Rico Verhoeven opeens in de serie verscheen. Maar hoelang zal het nog gaan duren voordat er nieuwe afleveringen zijn?

frank lammers undercover

Undercover seizoen 3

De opnames van Undercover seizoen 3 lijken een beetje in gevaar te komen. Eén van de acteurs die meespeelt in het nieuwe seizoen, Tom Waes, is namelijk net onder het mes geweest. De acteur zal de komende tijd op krukken moeten lopen nadat hij geopereerd is aan zijn kruisbanden. De acteur had al een behoorlijke tijd last van zijn kruisbanden en de klachten werden alleen maar erger. Bij de start van de opnames van seizoen 3 besloot hij tóch geopereerd te willen worden.

Dat kwam goed uit, want de opnames moesten sowieso even onderbroken worden door de maatregelen die nu weer zijn genomen. 17 december werd hij dus geopereerd, maar dat betekent dat hij nog lang moet revalideren.

tom waes undercover

Opnames Undercover lopen in gevaar

Zo heeft Tom Waes namelijk te horen gekregen dat hij een jaar lang niet mag sporten. Welke impact dit heeft op de opnames, is nog niet duidelijk. De makers van de serie willen in ieder geval op 22 januari weer starten met de opnames. Of Waes dan al klaar is voor de nieuwe opnames van Undercover is nog niet duidelijk, maar het lijkt erop dat de opnames van het nieuwe seizoen aan een zijden draadje hangen. Hopelijk kunnen ze snel weer starten, want wij kunnen niet wachten op het derde seizoen.