Lupin seizoen 2 én seizoen 3 komen eraan

Er zijn weinig series die in korte tijd zoveel kijkers trokken en zó populair zijn geworden als Lupin. De serie over meesterdief Assane Diop verscheen begin dit jaar (op 8 januari) op Netflix. In de eerste maand dat de serie online stond werd deze 70 miljoen keer bekeken.

De boeken waar Assane inspiratie uit haalt staan weer in de schijnwerpers en de serie krijgt online sterke recensies. Het was wat dat betreft dan ook geen grote verrassing dat Netflix een seizoen 2 van Lupin had aangekondigd. De afleveringen hiervan waren al gelijktijdig met seizoen 1 gefilmd. Dat zorgt ervoor dat de releasedatum van Lupin seizoen 2 dichterbij is dan je denkt. Dat niet alleen: ook seizoen 3 van Lupin is nu bevestigd.

Omar Sy bevestigt een derde seizoen van Lupin 

Omar Sy kenden we al van zijn rol in The Intouchables, maar met Lupin is de acteur hard op weg om hét nieuwe gezicht van Netflix te worden. De acteur liet weten dat seizoen 3 van Lupin er ook officieel aan zit te komen. Goed nieuws dus voor iedereen die sinds de eerste afleveringen niet kan wachten op nieuwe afleveringen. Een derde seizoen betekent echter wel dat de serie hoogstwaarschijnlijk weer met een flinke cliffhanger zal eindigen. Wat die cliffhanger precies is, blijft nog even onduidelijk. Wél is er al veel bekend over seizoen 2.

 

We schreven je recent over wat je moet weten over seizoen 2. Uit de trailer wordt ons veel duidelijk. Zo is Assane nog niet klaar met zijn grote rivaal Pellegrini. Ook raakt Assane wederom betrokken bij grote mysteries en een klopjacht door de straten van Parijs.

De releasedatum van seizoen 2 is al erg dichtbij. Vanaf 11 juni kun jij de nieuwe afleveringen zien. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 3 van Lupin ook op Netflix te zien is, maar we moeten uitgaan dat dit niet voor 2022 zal zijn.