Lupin is een van de populairste Netflix series

Begin januari 2021 verscheen het eerste seizoen van de Franse miniserie Lupin op Netflix en het was direct duidelijk dat het een hit zou worden. Aangezien het eerste deel van de serie slechts 5 afleveringen van zo’n 45 minuten had, werd de serie wereldwijd binnen no-time helemaal uit gekeken.

De serie vertelt het verhaal van Assane (gespeeld door Omar Sy), een charmante inbreker die wraak koestert voor zijn vader, die 25 jaar geleden onterecht werd beschuldigd van een misdaad. Dit doet hij met de verhalen van Arsène Lupin in het achterhoofd, een gentleman-dief die op geniale wijze alles voor elkaar krijgt. Dit maakt de serie van het begin tot het eind spectaculair en onverwachts. Door de enorme cliffhanger werd het al snel duidelijk dat we ook een Lupin seizoen 2 konden verwachten; en het nieuwe seizoen komt nu wel heel dichtbij nu Netflix de releasedatum bekendmaakt en de trailer plaatst.

 Trailer en releasedatum van Lupin seizoen 2 (1B)

Eerder werd er al een teaser geplaatst over het nieuwe seizoen van Lupin. Hieruit konden we niet alleen opmerken dat het een spannend seizoen wordt en Assane er alles aan doet om zijn zoon te vinden. Zijn zoontje is namelijk ontvoerd en wordt als lokaas gebruikt om Assane te pakken. Ook werd er een hint gegeven wanneer we het volgende seizoen kunnen zien: ‘Summer 2021’.

Verder plaatste Netflix gisteren een afbeelding met een opvallende tekst op Twitter. Met de tekst lijkt het wel alsof men in een raadsel wordt gegooid. Is de releasedatum ergens verstopt in de afbeelding? Zie jij het?

Onder de voeten van Assane (zie het patroon van het dak) lijkt het namelijk alsof er twee getallen staan: een 11 en daaronder een 7. Betekent dit dat het nieuwe seizoen op 11 juli 2021 verschijnt? Exact twee maanden nadat vandaag de trailer is geplaatst?

Helaas, dit was nét niet het goede antwoord. Hoewel het eerste getal wel klopt, is de releasedatum is een maandje eerder. Zo kan je deze serie al zien vanaf 11 juni 2021. Des te beter nieuws toch?

Check de officiële trailer van Lupin Part 2 hieronder:

 

Vanaf 11 juni 2021 is het tweede deel van Lupin te zien op Netflix. Even geduld nog, maar het is het wachten meer dan waard!

De serie krijgt van de website IMDb een score van een 7.5 en van de website Rotten Tomatoes een Average Tomatomater van 98% en een Average Audiance Score van 79%.