Lupin seizoen 2 (1B)

Op Netflix verschijnen gigantisch veel nieuwe series en films. De meeste worden ondergesneeuwd en verdwijnen naar de achtergrond, maar een handjevol nieuwkomers weet écht een groot publiek te bereiken. Denk aan The Queen’s Gambit, maar ook aan Lupin. Die tweede serie gaat over Assane Diop (gespeeld door Omar Sy), die geïnspireerd raakt door een gentleman-dief en besluit wraak te nemen op de familie die zijn vader vroeger voor een misdaad liet opdraaien. Van de hoofdpersoon tot de actie en van de verschillende genres tot de humor: wij lieten je eerder al 5 redenen waarom je Lupin op Netflix moet kijken weten. Binnenkort komt daar dus seizoen 2 (1B) van Lupin bij.

De eerste teaser voor deel 2 van Lupin maakt duidelijk dat het nu pas écht spannend wordt in de serie. Aan het begin zien we namelijk hoe (spoiler!) Assane er alles aan moet doen om zijn zoon terug te krijgen. Die wordt duidelijk als lokaas gebruikt om Asssane uit de tent te lokken. Of en hoe het hem gaat lukken zijn zoon te bevrijden, blijft voorlopig nog de vraag. Ook zien we in de teaser trailer dat er gelukkig nog ruimte is voor de nodige humoristische scènes. Het ziet er dus naar uit seizoen 2 van Lupin minstens even spannend en grappig wordt als de afleveringen van het eerste seizoen.

Lupin seizoen 2

De realeasedatum van Lupin deel 2 op Netflix

Het eerste deel verscheen 8 januari op Netflix. Doorgaans duurt het voor een serie erg lang om een tweede seizoen te produceren. Eerst moet er worden gekeken naar de reactie op de serie, dan vinden de opnames plaats en wordt alles ge-edit. Lupin seizoen 2 verschijnt echter al aankomende zomer op Netflix. Dat wordt bekend gemaakt aan het einde van de teaser. Deze snelle release heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de afleveringen al waren opgenomen: de tien afleveringen die waren opgenomen werden in twee delen geknipt. Deel 2 zal dus ook 5 afleveringen hebben. De serie heeft een 7.6 op IMDb.