Voetballer Mario Götze scoort niet alleen op het voetbalveld

Na van 2013 tot 2017 als aanvallende middenvelder bij FC Bayern München te hebben gespeeld, verliep onlangs ook zijn contract bij de voetbalclub Borussia Dortmund en stapte hij over naar onze Eindhovense club PSV. Na aankopen Sangaré, Max en Zahavi, prijst de club nu met Mario Götze. Hij tekende in oktober 2020 een transfervrij tweejarig contract bij PSV en zal zich hopelijk  van zijn beste kant laten zien. Hoe de Duitse voetballer de afgelopen jaren in zijn voetbalcarrière prestaties wist neer te zetten, trekt zijn grote liefde minstens net zoveel blikken. Had je nog nooit eerder van haar gehoord? Dan stellen wij de bloedmooie Ann-Kathrin Götze graag aan jou voor.

Ann-Kathrin Götze is de knappe vrouw van Mario

Voormalig topmodel Ann-Kathrin Götze wist in 2012 het hart te veroveren van Mario Götze, of andersom. Net als de profvoetballer timmert ze hart aan de weg voor een succesvolle carrière en heeft ze al heel wat mooie hoogtepunten van haar lijstje weten af te strepen. Ann-Kathrin Götze is een vrouw met ambities en presenteert zich regelmatig als (lingerie) model voor verschillende merken. De mooie blondine beschikt volgens bronnen over een prachtige stem, deelt haar passie voor mode, haar en make-up in haar blog op YouTube en is fulltime moeder van een gezonde, pasgeboren dochter.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ann-kathrin (@annkathringotze)

Scrol jij regelmatig wat door op Instagram? Dan is de kans groot dat je dit bloedmooie topmodel voorbij hebt zien komen op je tijdlijn. Met maar liefst 1,3 miljoen volgers is de blondine een echte kijkcijfer hit en laat ze menig mannenharten sneller kloppen. Hoe ze haar volgers meeneemt in haar privéleven en je te maken krijgt met haar gelukkige gezin, vakantietripjes en modieuze outfits, moeten wij bekennen dat we geen genoeg van haar krijgen. Nu wij overduidelijk niet de enige zijn die ons graag laten amuseren door Ann-Kathrin Götze, laten wij een aantal prachtige foto’s zien van het model. Enjoy!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ann-kathrin (@annkathringotze)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ann-kathrin (@annkathringotze)