Peter Gillis trakteert zichzelf op twee nieuwe auto’s

Peter Gillis lijkt zijn wagenpark te willen uitbreiden. Bij de 59-jarige eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken lijken de zaken meer dan uitstekend te gaan. Zijn bedrijf leverde hem vier jaar op rij een vaste notering op in de Quote 500, de lijst met de rijkste Nederlanders.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Hoewel de ene zijn gespaarde zakcenten het liefst uitgeeft aan een riante droomvilla of een zonvakantie, lijkt Peter Gillis zijn hart ergens anders te hebben liggen. Gillis vond het na het kopen van een nieuwe auto voor zijn vrouw weer eens tijd zichzelf te verwennen met twee gloednieuwe bolides. Carspotters opgelet, want van deze wagens slaat jouw autoliefhebber hart op vollen toeren.

De Ferrari 812 GTS en de Rolls-Royce Cullinan Black Badge

Peter Gillis nam in zijn programma Massa is Kassa weer eens een bezoekje aan de autodealer. Menig Nederlander kreeg de mogelijkheid geamuseerd te worden door Gillis die alsof hij als kind in de snoepwinkel stond, verblijd werd met talloze dure bolides. En dat hij ze kan betalen, dat vertelt het vermogen van Peter Gillis.

Peter liet onder andere zijn oog vallen op de Ferrari 812 GTS. Deze Ferrari is een pareltje voor menig autoliefhebber en overigens de krachtigste cabrio ter wereld. De Ferrari 812 GTS beschikt over een vermogen van 800 pk, een sterke 6.5 liter V12-motor en weegt zo’n 1.645 kilogram. De Ferrari bereikt een snelheid naar 100 kilometer per uur in slechts 3 seconden, waarmee hij een topsnelheid kan bereiken van 340 kilometer per uur. Dit racemonster beschikt over een prijskaartje vanaf €435.000. Kiest Gillis voor hier en daar wat extra opties? Dan zal de prijs al snel schommelen rond de €500.000 en daarboven.

Peter Gillis koopt voor €1 miljoen aan nieuwe auto's

Peter Gillis lijkt bovendien een zwak te hebben voor exclusieve Rolls-Royces. Tijdens het uitzoeken van een nieuwe wagen in de autodealer, liet hij zijn oog ook vallen op de Rolls-Royce Cullinan Black Badge. De wagen, die Peter Gillis hoogstwaarschijnlijk als daily driver zal gaan gebruiken, beschikt over een vermogen van 600 pk en begint bij een startprijs van €494.452. Met de nodige luxe en comfort zullen Gillis en zijn vrouw naar verwachting heel wat veilige kilometers met deze wagen afleggen.

Rolls-Royce Cullinan Black Badge

Na hier en daar wat te hebben onderhandeld wist Peter Gillis een gratis Volkswagen Polo bij te onderhandelen en voor de twee exclusieve wagens een bedrag te betalen van 1 miljoen. Benieuwd naar het Massa is Kassa fragment? Bekijk de video hieronder.