Wie zijn de dochters van Ronald de Boer?

Ronald de Boer kennen we natuurlijk allemaal als voormalig profvoetballer, huidig voetbaltrainer en als de tweelingbroer van Frank de Boer. De Boer speelde doorgaans als middenvelder, maar kon ook in de aanval uit de voeten. In zijn beginjaren zagen we hem de sterren van de hemel spelen als spits of aanvallend middenvelder, daarna voornamelijk als rechtshalf. De inmiddels 50-jarige Ronald de Boer weet de monden van de media te voeden en dit niet alleen dankzij hemzelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ronald1970 (@ronald_de_boer_)

Gezien de looks van zijn zes kinderen, waaronder één jongen, valt de appel niet ver van de boom in huize De Boer. In zijn eerste huwelijk werd Ronald trotse vader van drie prachtige dochters. Wij stellen Demi, Brooke en Maxime graag even aan je voor.

Brooke de Boer (19)

Brooke is de jongste dochter van Ronald de Boer. Ook deze prachtige dame timmert aan de weg voor een carrière in de showbizz- en entertainmentwereld. Met ruim 29 duizend volgers op Instagram lijkt ook de mooie Brooke de Boer haar volgers te amuseren met de amuserende beelden op social media. Brooke is ambassadeur voor het merk Bgorgeous en lijkt zich veel bezig te houden met reizen, haar looks, outfits en haar grote liefde voor trouwe viervoeters. Brooke draaft heel wat door de manege met haar vader, waarmee ze overigens dezelfde passie deelt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brooke (@brookedeboer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brooke (@brookedeboer)

Demi de Boer (25)

Demi de Boer is een van de kinderen die Ronald de Boer kreeg in de periode dat hij nog op het voetbalveld stond. Hoewel al zijn dochters prachtige vrouwen zijn, valt deze brunette wel heel erg op. Demi de Boer is niet alleen ‘de dochter van’, maar heeft met ruim 72 duizend volgers ook nog eens een groeiend Instagram account. De brunette zet zich in als brand projectmanager en is ambassadeur van Prijsvrijvakanties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)

Maxime de Boer (27)

De 27-jarige Maxime de Boer is ook een dochter uit het eerste huwelijk van Ronald de Boer en de oudste van de drie. Zij is dolgelukkig met haar vriend en is de trotse mama van dochter Gigi. Ook Maxime lijkt actief te zijn op haar social media en deelt hierop maar al te graag de beelden van haar oogappeltje. Ook Maxime verdient o.a. haar zakcentje aan Instagram met verschillende samenwerkingen. Met ruim 11 duizend volgers tovert deze prachtige dame een brede glimlach op ons gezicht.