Komt er een seizoen 3 van Outer Banks? 

Slechts enkele dagen staat seizoen 2 van Outer Banks op Netflix, maar eigenlijk wordt er nu al massaal gewacht op seizoen 3 van de spannende en vermakelijke serie. In het eerste deel van de serie maakten we kennis met een groep rijke en armere tieners die in de Outer Banks van North Carolina leven. De verschillen tussen de tieners zijn groot en de onderlinge spanningen komen bovendien op scherp te staan wanneer de groep op zoek gaat naar een verborgen schat die miljoenen dollars waard schijnt te zijn.

Het eerste deel liep af met een behoorlijke cliffhanger (en hetzelfde kunnen we zeggen over seizoen 2 van Outer Banks). Nu ook de afleveringen van seizoen 2 zijn gereleased, kunnen we niets anders doen dan alvast stiekem vooruit kijken naar seizoen 3 van de serie.

Outer Banks seizoen 3

Het plot en de cast van het derde seizoen

Let op, want heb jij alle afleveringen van deel 2 nog niet gezien? Dan kunnen er nu de nodige spoilers voorbijkomen.

Seizoen 2 eindigde namelijk met een nieuw, mysterieus eiland. Het blijft natuurlijk de vraag of de groep van dit eiland af zal weten te komen, en hoe. Daarnaast werd ook duidelijk dat de vader van John B, ‘Big John’, nog in leven is. In het slotstuk in seizoen 2 stelt Big John een deal voor aan Limbrey, de vrouw die haar ogen heeft gericht op de schat.

Daarnaast hebben de producenten van de show ook al laten weten dat er in seizoen 3 meer en meer op het mysterie en de mythologie rondom de schat zal worden gefocust. Genoeg verhaallijnen dus. De bekende cast van seizoen 1 en 2, met onder andere de knappe Madelyn Cline, zullen we naar alle verwachting dan ook terug gaan zien in een eventueel seizoen 3 van Outer Banks.

Wanneer kunnen we Outer Banks seizoen 3 verwachten?

Een seizoen 3 van Outer Banks is nog niet officieel bevestigd door Netflix, maar het ziet er wel naar uit dat dit gaat gebeuren. Normaal wordt een serie een paar maanden na de release van het recente seizoen verlengd. Logisch, want zo kan er goed worden gekeken hoe er wordt gereageerd op een nieuw seizoen. De kans is dus groot dat de show deze herfst wordt verlengd en we in 2022 pas kunnen genieten van het derde deel van de Netflix serie, met een 7.6 op IMDb.