Louis van Gaal, bondscoach van het Nederlands Elftal?

Het hoge woord is eruit: Louis van Gaal wordt de nieuwe Nederlandse bondscoach. Daarmee volgt hij Frank de Boer op. Zoals we allemaal weten stopte Frank de Boer als bondscoach na tegenvallende resultaten met het Nederlands Elftal. Om weer met de neus de goede richting op te wijzen, is Louis van Gaal zijn opvolger gevonden.

Van Gaal is niet onbekend met het Nederlands Elftal. Twee keer eerder coachte hij de mannen namelijk al. Zijn lange carrière als profvoetballer én als coach heeft ervoor gezorgd dat hij de nodige ervaring in huis brengt én dat hij ook nog een mooi bedrag gaat verdienen het komende jaar. Hoe lang dit gaat duren, dat is nog onbekend en zal ook te maken hebben met de successen die hij met het Nederlandse elftal gaat behalen.

Het salaris van de bondscoach

Nu duidelijk is geworden dat Louis van Gaal de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal wordt, komen er ook al meteen geruchten op gang over wat hij gaat verdienen. Dit bedrag gaat waarschijnlijk rond de € 1.2 miljoen euro liggen, net als velen van zijn voorgangers.

Wat dat betreft zal Louis van Gaal maar al te graag de uitdaging aannemen om het Nederlands Elftal klaar te stomen voor nieuwe competities. Niet dat hij het bedrag echter nodig heeft. Het vermogen van Louis van Gaal is nu ook al erg indrukwekkend te noemen, dus dit zal puur om een nieuwe uitdaging gaan. We zijn erg benieuwd!