Het vermogen van Louis van Gaal

Louis van Gaal is er niet de man naar om zijn vermogen te etaleren, maar als we de verhalen mogen geloven is van Gaal zo’n 34.5 miljoen euro waard. Daar kun je leuke dingen van doen. Van Gaal is echter niet het type miljonair om hier en daar een leuke supercar aan te schaffen of zijn vakantie door te brengen op een idioot groot jacht. Veel liever investeert hij zijn vermogen op de ouderwetse manier: in onroerend goed.

Vastgoed als passie

De 69-jarige oud-trainer van onder andere Ajax, Barcelona en Manchester United heeft onder andere een leuk optrekje in Portugal, in Vale Do Lobo om precies te zijn. Het is overigens niet de enige woning die hij in het buitenland heeft. Zo bezit hij in Zwitserland een bijzonder luxe appartement in het plaatsje Andermatt. Het complex waar het appartement zich bevindt, biedt een ultieme combinatie van privacy en luxe aan de vermogende eigenaren.

 

De Nederlandse woningen

Dat van Gaal een oog heeft voor leuke objecten bleek al eerder. Zo kocht hij in Nederland diverse woningen, waaronder een woning in Noordwijk en een appartement in Amsterdam. Overigens zal hij in de meeste woningen zelden tot nooit verblijven, de meesten worden gewoon verhuurd. Uiteraard is de huurprijs marktconform, van Gaal wil er immers niet armer van worden.