Anouk investeert in Amsterdamse Bijlmer woningen

Anouk lijkt de afgelopen maanden niet stil te hebben gezeten. Hoe ze al jaren bekend staat als een van de populairste rocksterren van ons land, ze in 1997 doorbrak met haar single ‘Nobody’s Wife’ en daarna verschillende hits uitbracht, lijkt bij een plek op het podium niet haar enige ambitie te liggen. Anouk lijkt zich op breder vlak te willen ontplooien en kocht dit jaar maar liefst vier appartementen. En deze niet als investeringen voor haar 6 kinderen, maar om ze in de verhuur te zetten voor de liedhebber.

De Haagse zangeres lijkt een zwak te hebben voor de Bijlmer in Amsterdam. Hier kocht ze in totaal vier appartementen voor één miljoen euro. Voor haar meest recente aankoop toverde de zangeres een bedrag van €275.000 uit haar broekzak. Volgens de makelaar zou je in de woningen op een gezellige plek in de drukte van Amsterdam wonen, onder de dakpannen van een modern en ruim appartement.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

In een groot flatgebouw in de Bijlmer kocht ze eerder twee andere woningen. Hiervoor betaalde Anouk voor de ene een bedrag van €255.000 en voor de ander een bedrag van €275.000. Het vierde appartement waar de rockzangeres haar oog op liet vallen zit in een andere woontoren in de Bijlmer. Deze stond te koop voor een bedrag van €240.000 euro, maar Anouk deed een bod van €275.000. Dat de centen in haar portemonnee geen issue is, dan bewijst ze maar weer met de €35.000 extra. Als we geruchten mogen geloven had ze niet één hypotheek nodig en betaalde ze de woningen allemaal uit eigen zak.

Zelf lijkt Anouk er ook warmpjes bij te zitten. Ze kocht enkele jaren geleden een extreem luxe penthouse in Amsterdam, waar ze zich samen met haar grote liefde en kinderen onder bevindt. Ben jij benieuwd naar hoe ze zich dit soort dure woningen kan veroorloven? Lees dan ook over het salaris en vermogen van Anouk.