Anouk, het rijkste jurylid van The Voice of Holland

Wat de omvang is van het vermogen van zangeres Anouk, het rijkste jurylid van The Voice of Holland? Deze pittige tante zou met haar vier bedrijven uitkomen op 6,5 miljoen euro. Ze kijkt dan misschien niet altijd even happy, maar aan d’r centen kan het niet liggen.

Vermogen juryleden The Voice of Holland

De andere drie juryleden van The Voice of Holland zijn, opeenvolgend van meest vermogend naar minst vermogend: Ali B, Waylon en Lil Kleine. De schatting is dat de juryleden van The Voice of Holland ieder een half miljoen ontvangen voor het coachen in het programma. We nemen ze even door.

salaris vermogen Anouk jury the voice

Het vermogen van Ali B

Ali B staat op nummer 2. Hij staat bekend om zijn business skills en dat is terug te zien op zijn bankrekening, dat het gewicht draagt van 5,5 miljoen euro. Naast zijn flinke vermogen door zijn verschillende bedrijven zou hij ook een flink salaris bij The Voice of Holland krijgen. Toch lekker voor een seizoen coachen.

Het vermogen van Waylon

Op nummer 3 staat Waylon met ruim 1,2 miljoen euro. Waylon heeft nog even te gaan voordat hij Ali B en Anouk heeft ingehaald, maar met dit bedrag zou het in ieder geval moeten lukken zijn hele knappe vriendin Bibi Breijman af en toe te verwennen met een lekker dinertje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

Het vermogen van rapper Lil Kleine

Met het kleinste vermogen hebben we Lil Kleine, toch zouden wij genoeg leuke plannen kunnen maken met zijn 1,1 miljoen euro. De beste man is overigens echt niet zielig, ongeveer een jaar geleden legde hij een paar miljoen neer voor een zieke woning in Amsterdam, daarnaast heeft hij een bizarre horlogecollectie met een waarde van meer dan een miljoen.

Wie had gedacht met een beetje coachen je bankrekening zo snel te kunnen vullen? Over coachen gesproken, check ook even het vermogen van Barcelona-trainer Ronald Koeman. Daarvoor zouden wij zonder twijfel coachend langs de Spaanse velden flaneren.