Nieuwe films op Netflix in maart 2021

We staan aan het begin van de derde maand. Een maand waarin de temperatuur weer wat stijgt, maar we nog steeds af en toe lekker voor de tv kruipen. Heb jij voor je gevoel alles op Netflix al gezien? Check dan hier welke drie nieuwe films er in maart op Netflix verschijnen.

1. Biggie: I Got A Story To Tell

Biggie, ook wel The Notorious B.I.G genoemd, kennen de meesten van ons als één van ’s werelds beste rappers. Nummers zoals ”Juicy” zijn legendarisch geworden en getuigen van een extreem talent.

De Netflix documentaire Biggie: I Got A Story To Tell focust op dat talent. Hoe is hij zo groot geworden en wat deed alle roem en succes met hem? De documentaire focust ook op de drive-by-shooting die hem fataal werd. Vanaf 1 maart 2021 is Biggie: I Got A Story To Tell één van de films die nieuw op Netflix staat.

 

2. Sentinelle

De hoofdpersoon in de nieuwe actiethriller Sentinelle laat niet met haar en haar familie spotten. We volgen Klara, werkzaam bij het Franse leger als tolk in Syrié. Terug van haar missie lijkt ze moeite te hebben met wat er is gebeurd.

De druppel die de emmer doet overlopen is een aanval op haar zus Tania, waarbij Tania wordt mishandeld. Klara besluit om het recht in eigen handen te nemen en zint op wraak. Vanaf 5 maart 2021 is Sentinelle één van de nieuwe films op Netflix.

 

3. Yes Day

Yes Day is een echte feel good film op Netflix. Perfect dus als je een avond even niet te veel wil nadenken na een drukke werkdag. De film gaat over een stel dat het gevoel heeft dat ze veel te vaak nee zeggen op dingen. Ze laten daarom hun kinderen de regels bepalen voor één dag.

Verwacht geen Oscarnominatie voor Yes Day, maar wel één die je aan het denken zet als je zelf een jonge vader bent. Vanaf 12 maart 2021 staat de Yes Day tussen de films op Netflix.

 

Ook het vette Snabba Cash zal binnenkort op Netflix te zien zijn.