De serie Snabba Cash komt naar Netflix

Netflix zit niet stil en dat blijkt maar weer uit het grote aanbod aan internationale series en films die we binnenkort kunnen verwachten. Eén daarvan is Snabba Cash. De Zweedse Netflix Original serie gaat over het personage Layla.

Layla heeft haar eigen bedrijf en doet er als alleenstaande moeder alles aan om zo succesvol mogelijk te worden en zo haar kind een goed leven te geven. Om te groeien met haar bedrijf neemt ze geld aan vanuit de criminele wereld. De titel van de serie kan dan ook worden vertaald naar ”Easy Money”. Maar liefst 1.5 miljoen heeft ze nodig en wel zo snel mogelijk. Maar al gauw komt ze er op de harde manier achter dat haar banden met de Zweedse onderwereld niet zonder gevolgen zijn.

Zweedse elite en criminele onderwereld staan centraal in Easy Money

In de teaser van Snabba Cash zijn de contrasten in het leven van Layla erg groot. Enerzijds zien we haar in dure restaurants, met haar maatpak aan in een vergadering en zelfs poserend in een privé-stadion. Tegelijkertijd komt Layla ook in situaties terecht waarin het bloed tegen de muur spat, bedreigingen worden geuit en men geweld niet uit de weg gaat. De serie zal dus goed de onderwereld én de wereld van de elite laten zien.

Snabba Cash

Wat is de releasedatum van Snabba Cash op Netflix?

De serie is gebaseerd op de Stockholm Noir-trilogie, een aantal succesvolle boeken van schrijver Jens Lapidus. Die boeken werden al eerder gefilmd, maar Snabba Cash is echter een reboot en speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van de boekenserie af. Ben jij fan van series over de criminele onderwereld, dan zal deze serie jou ongetwijfeld bevallen.

Vanaf 7 april kunnen we de zes afleveringen op Netflix verwachten. Voor die tijd kunnen we gelukkig al genieten van titels als Dealer over de Franse onderwereld en natuurlijk ons eigen Mocro Maffia seizoen 3.