Alison Parker (La Casa de Papel) is weer vrijgezel

Dat sinds 2017 de Netflix-serie La Casa de Papel een van de best bekeken hits is, daar kunnen we niet meer omheen. De razend populaire kraakserie van Álex Pina schoot de lucht in met kijkcijfers en dat verbaast ons niks. Naast de spannende verhaallijn, mogen de beeldschone La Casa de Papel actrices niet onbesproken blijven. Hoewel María Pedraza niet een hele grote rol speelde, viel zij wel op bij de kijkers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door María Pedraza (@mariapedraza_)

De Spaanse brunette die in seizoen één het personage van Alison Parker speelde, was voor ons en vele andere een genot om naar te kijken. En raad eens; voor de stille aanbidders hebben we goed nieuws. De bloedmooie actrice is sinds kort weer vrijgezel.

Een einde aan de relatie met medeacteur Jaime Lorente

De liefdesromance tussen María Pedraza en medeacteur Jaime Lorente, die je ook wel zou kunnen kennen als Denver in de serie La Casa de Papel, is voorbij. Hoe de twee samen schitterden in de kraakserie, maakten we al eerder kennis met het koppel in de Netflix-serie Elite. Hoe het de bedoeling was een verliefd stelletje te spelen, sloeg de vonk onverwachts over op de set en waren de twee sinds dat moment onafscheidelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door María Pedraza (@mariapedraza_)

Nu na enige tijd in het liefdesbootje te hebben gezeten, spreidt de actrice haar vleugels en is ze weer helemaal vrijgezel.

Niet alleen Alison Parker viel op in La Casa de Papel

Dat de 25-jarige brunette zeker in het lijstje behoort van de knapste La Casa de Papel actrices, daar hoeven wij niet lang over te twijfelen. Hoewel we met zijn alle vol bewondering keken naar Alison Parker, is zij niet de enige die de aandacht van de kijker trok. Hoe ze voor het eerst toen we naar de serie keken niet meer was dan een stadsnaam, kunnen we niet meer heen om deze actrice. Úrsula Corberó, de actrice het personage van Tokyo speelt, is een lust voor het oog en een actrice in hart en nieren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Met maar liefst 20,9 miljoen volgers zijn wij overduidelijk niet de enige zijn die graag willen weten wat de Spaanse actrice in haar dagelijkse leven uitspookt.