Tokio uit La Casa de Papel

Tokio uit La Casa de Papel was al heel erg snel publieksfavoriet nadat de serie online kwam op Netflix. Deze vrouw is, net zoals de andere hoofdrolspelers in de serie, niet heel lief voor de medemens. Beter gezegd, ze doet vrijwel alleen maar gevoelloze dingen in de serie.

Tóch is ze heel erg geliefd bij de kijkers vanwege haar looks en stoere uitstraling. Niet gek natuurlijk, want deze vrouw heeft ook een uitstraling waar je u tegen zegt. tokio la casa de papel

Úrsula Corberó is de actrice achter Tokio

De 31-jarige Úrsula Corberó is de vrouw die de rol van Tokio op haar neemt in de goede Spaanse serie. Ze staat misschien wel het meest bekend doordat ze een van de stoerdere dames is die in de serie speelt. Opvallend is haar pony, die de looks helemaal afmaken in de serie. Je zou ook niet zeggen dat Tokio a.k.a. Úrsala Corberó er schattig uit zou kunnen zien. Tóch is dat in het dagelijkse leven wel het geval.

Niet alleen is ze schattig, ook kan ze op Instagram best sexy zijn. De stoere bankovervaller verandert écht naar een fotomodel wanneer je op haar Instagram kijkt. Die staat namelijk vol met foto’s waarop je haar bijna niet zou herkennen. Zo ging ze voor een photoshoot bijna helemaal uit de kleren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

La Casa de Papel seizoen 5 komt naar Netflix in 2021

Gelukkig kunnen we nog even blijven genieten van deze knappe vrouw. Seizoen 5 komt in 2021 op Netflix, dus we hoeven nog maar heel even te wachten voordat we de bankovervallers weer kunnen volgen. En één ding is zeker: deze knappe Tokio is wéér te zien in deze serie. Wij verheugen ons al heel erg op het nieuwe seizoen, jij ook?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)