La Casa de Papel seizoen 5

Nederland was de afgelopen paar maanden flink aan het bingewatchen. Niet gek, aangezien we massaal thuis zaten. Maar er is nog een motivatie om je ogen op het beeldscherm te houden: La Casa de Papel. Eén van de meest populaire series op Netflix was tot nu toe al erg spannend en iedereen wil natuurlijk weten hoe de serie gaat aflopen.

Gelukkig hebben de makers van de serie in interviews al wat losgelaten over wat we van het laatste seizoen kunnen verwachten. En zoals we van La Casa de Papel gewend zijn: het belooft weer een spannend seizoen te worden.

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Zo eindigt de Netflix serie

Het gaat er niet rustig aan toe in seizoen 5, volgens de makers. Ze wilden het laatste deel zo episch mogelijk maken, maar dat is eigenlijk wat we inmiddels wel gewend moeten zijn van de serie: “Adrenaline zit in het DNA van La Casa de Papel. Iedere dertig seconden vinden er dingen plaats die de karakters storen, een draai naar actie. Die adrenaline, gemengd met gevoelens die voortkomen uit complexe en onvoorspelbare karakters, zullen voortduren tot het einde van La Casa de Papel.” vertelde Álex Pina, één van de makers, in een interview.

Maar de laatste paar afleveringen gaan tóch anders lopen dan de rest van alle seizoenen: “De bende wordt nu in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog. Het is het meest epische deel van alle delen die we hebben geschoten.” Dat er nog veel actie en geweld in de serie zal plaatsvinden, weten we dus wel zeker. De laatste scene wordt trouwens opgenomen in Lissabon, dat zou de meest epische locatie zijn om een eind te maken aan seizoen 5 en daarmee aan de serie.

la-casa-de-papel seizoen 5

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix?

Wanneer de serie online komt, is nog niet bekend gemaakt. Wél weten we al dat we in 2021 de eerste afleveringen van het laatste seizoen kunnen bekijken. We hopen natuurlijk zo snel mogelijk, want wij verheugen ons net zoals jij heel erg op het slot van deze spannende serie.