First Dates is razend populair

Het lijkt wel alsof ze op hun uiterlijk zijn uitgekozen. De serveersters van First Dates hebben al heel wat complimenten van kijkend Nederland gekregen over hun leuke uitstraling. Natuurlijk hebben ze de smaak inmiddels wel te pakken en weten ze iedere kijker te charmeren met hun uitstraling. Dat lukt ze goed, want inmiddels hebben de meeste serveersters al een eigen fanbase.

Vooral op hun eigen Instagram ging het hard: mensen wilden met de serveersters op date in plaats van met de kandidaten die meededen met het programma. Eén van die knappe dames is Laura.

First Dates serveerster Laura

Laura is weliswaar niet in de Nederlandse variant te zien, maar in de Britse versie van het programma. Wij zijn inmiddels helemaal gek op Laura. Laura Tott is 25 jaar oud en serveert al een lange tijd in het programma. Niet gek dus, dat ze ook al om het programma heen erg populair is geworden. En natuurlijk hebben we in de Nederlandse versie ook behoorlijk knappe dames in het programma zitten, tóch staat de Britse Laura op nummer 1. Misschien wel vanwege haar schattige accent, maar absoluut ook zeker door haar looks.

Laura Tott First Dates

Wanneer je Laura aan de haak zou willen slaan, moet je gewoon even de complete dierenwinkel mee naar huis nemen. Ze is namelijk helemaal gek op honden. De kans is dus groot dat ze voor je valt wanneer je een groot aantal honden in huis hebt.

Laura Tott op Instagram

Inmiddels heeft Laura alweer meer dan 180 duizend volgers op Instagram. Dat niet alleen wij fan zijn van de serveerster, is wel duidelijk. Ze deelt regelmatig pikante foto’s van zichzelf op Instagram. Natuurlijk hebben wij de mooiste kiekjes van Laura voor jou verzameld. Zeg nou eerlijk: is het geen knappe dame?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Nicole Tott (@lauratott__)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Nicole Tott (@lauratott__)