Fleur Eysberg is die knappe First Dates serveerster

Op de website van het datingprogramma is er de mogelijkheid om je aan te melden als single of om op date te gaan met een van de huidige daters in het programma. Maar er is nergens een mogelijkheid om op date te gaan met een serveerster van First Dates. Als die optie er was, dan wisten wij het wel: Fleur Eysberg is misschien wel de knapste serveerster van Nederland.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by 𝙵𝚕𝚎𝚞𝚛 𝙴𝚢𝚜𝚋𝚎𝚛𝚐 (@fleur.eysberg) on

Dit is een manier om serveerster Fleur vaker te zien

Fleur Eysberg is serveerster in het het datingprogramma First Dates. Met haar prachtig blonde haar, blauwe ogen en mooie glimlach straalt ze op de tv in iedere woonkamer van Nederland. De 26-jarige serveerster is mét serveerschort al een prachtige verschijning, maar zonder het dragen van een schort staat ze vaak model-waardig op de foto.

Fleur is zelf al jaren gelukkig in de liefde

Mannen, we waarschuwen jullie alvast, de knappe serveerster heeft al een relatie. Dat wordt hartstikke duidelijk op haar Instagram. Fleur heeft al jaren een relatie met haar vriend en sinds een tijdje is moeder van June. En die is ondertussen ook al insta famous. Het 1-jarige zoontje van Fleur is namelijk vaak te zien op de Instagram-feed van Fleur Eysberg.

Nog lang niet uitgekeken op First Dates

We kunnen nog lang genieten van Fleur in het datingprogramma. First Dates is namelijk al ruim zeven seizoenen op televisie te zien. We zitten nu nog niet eens op de helft van seizoen 7, als we er vanuit gaan dat er evenveel afleveringen komen als in seizoen 6. Als het aan de kijkcijfers ligt hoeven ze voorlopig nog niet te stoppen met het programma: Begin dit jaar hadden ze 692.000 kijkers tijdens de Valentijn-special. Ook de reguliere afleveringen worden heel goed bekeken.

Als serveerster Fleur er ooit voor kiest om bij de televisie te gaan werken, kan ze zo aansluiten bij het lijstje van knapste presentatrices zoals Geraldine Kemper en bij de Engelse Emma Louise Jones.