Emma Louise Jones

Deze schoonheid is geboren op 21 augustus 1982 en is nu dus 37 jaar oud. Emma Louise Jones is de presentatrice van Leeds United TV. Ook werkt ze voor BBC Radio 5. Van ons mag ze wel voor wat meer prominentere tv gaan werken want wij zouden haar wel wat vaker in actie willen zien. Of ze goed kan presenteren weten we niet, maar haar looks zijn voor ons al goed genoeg om voor haar de tv aan te zetten.

Emma Louise Jones was zelf voetbalster

Emma is nu dus presentatrice en heeft als het aan ons ligt nog een mooie en vooral lange carrière voor zich. Waar het voor ons erg leuk is als we haar een bepaalde voetballer zien interviewen is dat voor de voetballer in kwestie misschien iets minder leuk. We kunnen begrijpen dat het moeilijk is om je te focussen op het geven van goede antwoorden.

Het is geen verrassing dat ze verslag doet bij voetbalwedstrijden want ze is zelf ook voetbalster geweest. Ze speelde veel interlandwedstrijden voor het vrouwenvoetbal team van Wales. In clubverband speelde ze voornamelijk voor het vrouwenteam van Cardiff City FC als verdedigster.

Ze bracht de aanvoerder van Manchester United in verlegenheid

Harry Maguire, de aanvoerder van Manchester United, werd recent na een wedstrijd tegen Liverpool geïnterviewd door deze prachtige dame. Je zag duidelijk aan hem dat hij dit niet zag aankomen en hier niet op voorbereid was. Hij wist niet waar die moest kijken en keek uit ongemakkelijkheid maar naar de grond. Emma Louise Jones is erg actief op Instagram en wij hebben de beste foto’s van haar geselecteerd: