Tips voor een leuke date

Ja, het blijft erg lastig, maar dat betekent niet dat we niet creatief mogen zijn. Door net even iets anders te denken ga jij ervoor zorgen dat je een goede indruk zal achterlaten.

1. Picknick

Een dagje picknicken op een kleedje met wat borrelhapjes erbij: het is de perfecte date. Maar wat nou als dat zonnetje niet schijnt en die perfecte date in het water valt (niet letterlijk)? Wij hebben een nog veel romantischer idee voor jou! Pak wat dekentjes, kussens, snacks en je laptop en verplaats je picknick naar je auto voor een romantische en knusse datenight. Klap de banken plat en maak het lekker comfortabel. Zorg er wel voor dat je de auto van tevoren even hebt schoongemaakt.

2. Avondje schilderen

Houd jij ervan om een beetje creatief te zijn? Dan is dit de perfecte date voor jou. Tijdens deze date kan jij jouw artistieke kant laten zien. De bedoeling is dat jij en je partner elkaar gaan na schilderen. Begin met schetsen en daarna kan het verfwerk beginnen!

Leg een leuk kleedje neer met wat kussens erbij, een borrelplankje, wat wijn en kaarsen en je hebt jezelf een creatieve en romantische datenight. Dit kan je ook gewoon overdag doen in bijvoorbeeld een park. Zeker tip die past bij de leukste date ideeën.

4 signalen dat jouw date ook andere mannen aan het daten is

3. Spa-dag

Een spa-dag is perfect voor koppels die ervan houden om samen te ontspannen. Laat het bad vollopen, zet wat kaarsjes neer voor de sfeer, doe samen een masker op en zet een leuk muziekje op. Om de avond af te maken kunnen jullie elkaar om de beurt een massage geven. Ga je hiervoor naar de lokale Spa of creëer je het lekker thuis? De keuze is aan jou!

4. Kookavond

In plaats van een avondje uiteten, eet gewoon lekker thuis! Duik samen met jouw date of partner de keuken in om een lekker driegangenmenu te maken. Maak jullie favoriete recepten en beried allebei een lekkere cocktail voor om het diner af te maken. Dek de tafel met een kleedje en zet wat kaarsen neer voor de sfeer. Nu kan het diner beginnen.

5. Strandwandeling en zonsondergang

Begin deze stranddate met een strandwandeling. Geniet samen van het uitzicht van de zee en je voeten in het zand. Zoek tijdens deze wandeling een leuk plekje uit om vervolgens zonsondergang te bekijken. Neem wat hapjes mee om te snacken en een dekentje voor als het koud wordt. Geniet samen van elkaars gezelschap en de zonsondergang. Daarna kan je na genieten van de sterrenhemel.

Blijf je toch liever thuis? Dan hebben wij voor jou hier de beste date-ideeën voor een avondje thuis.