Wie is Mobicep?

Mohamed Lemhadi, ook wel bekend als Mobicep, is een fitnessgoeroe en ondernemer die bekend is geworden van zijn vlogs en video’s op Instagram en YouTube. Mobicep is inmiddels voor vele mensen een voorbeeld geworden op het gebied van fitness doordat hij zoveel mogelijk mensen probeert te stimuleren om te gaan sporten. Dit doet hij door fitness video’s op te nemen en zijn fitness-supplementen aan te bieden via zijn bedrijf MB Nutrition.

 

De spectaculaire transformatie van Mobicep

Mo Bicep is al zeven jaar flink bezig met fitness. In 2012 ging de knop om: hij woog 107 kilo en zijn broeken pasten niet meer. Waar hij eerst zelf aan anderen in de sportschool vroeg om trainingsadvies, is hij nu dé motivator op het gebied van fitness en gezond eten. Een flinke switch kunnen we wel stellen. Mo Bicep heeft op zijn Instagram een before- and afterfoto gedeeld. Hierop is een opzienbarende verandering te zien:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mobicep (@mobicepp)

Fitness-supplementen bedrijf

Mobicep biedt fitness-supplementen, zoals zijn pre-workout, fatburner en eiwitshakes aan met zijn eigen bedrijf. De fitnessgoeroe is met zijn bedrijf begonnen toen hij dagelijks online video’s maakte over trainen in de sportschool en dat sloeg flink aan. Hierdoor krijg hij veel reacties en groeide zijn aantal volgers. Mobicep deed al gauw de ontdekking dat er een nieuwe markt was waar hij zijn ervaring en expertise kwijt kon en in zijn video’s liet hij zien waar hij zijn eiwitshakes kocht. Nadat veel volgers interesse toonden in de supplementen is hij het zelf gaan verkopen. Een goed lopende business, want hiermee is het vermogen van Mobicep dan ook aardig gespekt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mobicep (@mobicepp)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mobicep (@mobicepp)