Wat is het vermogen van Mo Bicep?

We weten in ieder geval zeker dat Mo Bicep zijn inkomsten haalt uit verschillende activiteiten en dat hij beschikt over zo’n 2,4 miljoen euro. Een lekker bedrag. Maar waar zit zijn vermogen in?

1. Supplementenlijn van Mo Bicep

Sport je veel en ben je niet vies van een extra boost voor je workout? Dan heb je vast wel eens gehoord van fitness supplementen. Mo Bicep biedt een ruim aanbod van eiwitten, pre-workouts, shakes en anderen producten aan.

Als je Mo Bicep volgt op Snapchat en Instagram heb je het vast wel eens gezien: karren vol supplementen die klaar staan op mee te gaan met de bezorger.

Vraag je jezelf nu af wat Mo verdient met dit grote en succesvolle aanbod aan body building supplementen? Houd je vast. Het bedrag dat hij namelijk per maand verdient aan zijn supplementenlijn wordt geschat op 210.000 euro. Dit komt uit op een jaarbedrag van meer dan 2.5 miljoen euro. Netjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mobicepp

2. Wagenpark van Mo Bicep

Sinds de verkoop van zijn sportproducten heeft Mo Bicep een indrukwekkende verzameling aan auto’s opgebouwd.

Op dit moment is hij de trotse eigenaar van een Lamborghini Huric√°n Spyder ter waarde van 345.000 euro, een Rolls Royce Cullinan Novitec ter waarde van 675.000 euro, een Volkswagen Golf uit 2018 ter waarde van 56.000 euro, een Chrysler 300C uit 2006 ter waarde van 62.773 euro, een Lamborghini Urus ter waarde van 340.000, een Mercedes AMG C63s ter waarde van 124.103 euro en als kerst op de taart een Rolls Roys Dawn ter waarde van 265.000 euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mobicepp

De nieuwaarde van alle auto’s bij elkaar is zo’n 1.6 miljoen euro. Echter dien je wel te weten dat de beste man hemzelf hoogstwaarschijnlijk lease-deals heeft gemaakt met de desbetreffende garages. Je kan er dus niet van uitgaan dat hij de auto’s echt gekocht heeft.

3. Woning van Mobicep

We weten dat Mo Bicep onlangs een villa van 785.000 euro heeft gekocht. Mo Bicep is gelovig en lijkt dit erg serieus te nemen. In de Islam is het niet toegestaan om rente te betalen over een huis. We gaan er daarom vanuit dat hij zijn huis zonder lening heeft gekocht.