Dave Roelvink verliest de macht over het stuur

Welke man zou er nou nee zeggen tegen de kans om in een Lamborghini te rijden? Dat is inderdaad een kans die niet veel mannen aan zich voorbij laten gaan. Ook Dave Roelvink niet. Toen Mobicepp, succesvol ondernemer uit het zuiden van het land, hem did aanbood was hij er dan ook als de kippen bij om het aanbod aan te nemen.

Natuurlijk is de Lamborghini Huracán een enorm krachtige auto. Dit moet echter als een verrassing zijn gekomen voor Dave Roelvink. Hij verloor de macht over het stuur en dit had grote gevolgen. Van de voorkant van de Lamborghini is niet veel meer over. Gelukkig hebben de airbags ervoor gezorgd dat er van Dave Roelvink nog wel iets over is. Hij is er wonder boven wonder vrijwel zonder letsel van afgekomen. Ook waren er gelukkig geen andere betrokkenen bij dit incident.

Mobicepp reageert

Natuurlijk is het voor Mobicepp niet leuk dat zijn auto nogal beschadigd is. In een reactie laat hij weten dat dit voor hem bij lange na niet het belangrijkste is. Mobicepp vindt het veel belangrijker dat Dave Roelvink er heelhuids van af is gekomen en dat het goed met hem gaat. Hij geeft aan dat een Lamborghini vervangbaar is maar Dave niet.

Om wat voor auto gaat het precies?

We hopen dat Dave Roelvink met volle teugen aan het genieten was van de Lamborghini voordat het misging. Het is namelijk zeker geen misselijke auto. Hij heeft een vierwielaandrijving en beschikt over 610 pk die hij haalt uit een atmosferische 5.2-liter V10. Als jij nou gek bent op Lamborghini’s moet je de Lamborghini Aventador ook zeker zien.