Lamborghini Huracán Performante

Deze auto is alles behalve ‘alledaags’ en dat is ook aan de prijs af te lezen. De auto staat op Marktplaats voor een prijs van maar liefst €550.000. Deze prijs is te ‘rechtvaardigen’ omdat het om de Performante-versie gaat. Deze versie lijkt verdacht veel op de normale, maar heeft toch enkele interessante details. Lamborghini heeft deze versie net wat rauwer, stoerder en sneller gemaakt. Het uiterlijk is de weerspiegeling van het innerlijk, buitengewoon.

Lamorghini paars MAN MAN 2

Dat het om een snelle auto gaat, betekent niet gelijk dat het ook het meest aantal pk’s heeft. Dat heeft die namelijk niet. Met ‘slechts’ 640 pk is het niet de snelste auto van Lamborghini en toch hebben ze zichzelf overtroffen. Door te werken met de nieuwste technieken, zoals het ALA-systeem (Aerodinamica Lamborghini Attiva), hebben zij ervoor gezorgd dat deze auto het ronde-record voor productie-auto’s op de Nürburgring in handen heeft. Een ronde duurde slechts 6 minuten en 52 seconden. Het systeem zorgt voor meer downforce en stuur-stabiliteit aan de hand van actieve aerodynamica. In de voor- en achterbumper als eveneens in de spoiler zitten verscheidende elementen die ervoor zorgen dat de auto zich aanpast aan het rijgedrag van de bestuurder en de ondergrond. De auto heeft 2018 als bouwjaar en daarom staat er slechts 6.000 kilometer op de teller. Hier kunnen nog vele kilometers bijkomen, want wie wil nou niet gebruik gaan maken van deze brute auto met V10 motor?

Lamorghini paars MAN MAN 5 Lamorghini paars MAN MAN 4 Lamorghini paars MAN MAN 3 Lamorghini paars MAN MAN 12 Lamorghini paars MAN MAN 13 Lamorghini paars MAN MAN 9 Lamorghini paars MAN MAN 7 Lamorghini paars MAN MAN 14 Lamorghini paars MAN MAN 8

Wil je altijd al een snelle bak hebben? Dan moet je vlug op en neer naar Gelderland. Voor de anderen onder ons blijft het bij deze mooie beelden. Maar niet getreurd, ook deze bijzondere Audi R8 + V10 staat in Nederland te koop.