Audi R8 V10

Deze Audi R8 V10 is om van te watertanden. De auto heeft het uiterlijk en de specificaties. Onder de motorkap van het beest zit een V10 motor die nog niet veel is gebruikt. De auto heeft slechts 3.000 kilometer op de teller staan na drie jaar. De auto is dan ook nog praktisch nieuw. Wij zouden hem wel willen inrijden, jullie ook?

Audi R8 MAN MAN 3

Deze Audi is dan ook een sublieme supercar te noemen. Deze tweedeurs heeft tal van opties waaronder een extra carbon-pakket voor het exterieur, een sportuitlaat, een B&O geluidssysteem en een carbon afdekking van het motorcompartiment. De onderdelen van het interieur zijn zoals je mag verwachten van Audi. Elektrische stoelen, pedalen in edelstaal en een automatische snelheidsregelaar. De auto wordt perfect afgesloten met de lichtmetalen velgen, keramische remschijven, sportonderstel, LED lichten en warmtewerend glas. Deze vierwieler is daarnaast voorzien van een full Satin Black wrap met hoogglans zwart gespoten accenten door JD Customs.

Audi R8 MAN MAN Audi R8 MAN MAN 2 Audi R8 MAN MAN 8 Audi R8 MAN MAN 9 Audi R8 MAN MAN 5 Audi R8 MAN MAN 6 Audi R8 MAN MAN 11 Audi R8 MAN MAN 16 Audi R8 MAN MAN 15 Audi R8 MAN MAN 12 Audi R8 MAN MAN 13 Audi R8 MAN MAN 18 Audi R8 MAN MAN 17

Het is een bijzondere verschijning en nu te koop voor een ‘kleine’ twee ton. Een ander monster die beter geschikt is voor de off-road wegen is deze all-black Land Rover Defender.