Mo Bicep is succesvol online

De 29-jarige Mo Bicep is niet meer weg te denken op YouTube. Hij maakt op zijn kanaal niet alleen fitnessvlogs, maar filmt ook af en toe even zijn auto’s. Maar die zijn ook absoluut te moeite waard om in beeld te brengen. Inmiddels heeft Mo Bicep een hele achterban en is hij bevriend met onder andere Boef en Harrie van Ex On The Beach. 

Hij kan flink gaan touren met zijn vriendengroep, want naast het wagenpark dat hij al had staan, koopt hij nu wéér een nieuwe auto. Dit keer is het de beurt aan de custom Rolls-Royce Cullinan. Wat een slagschip is dat!

Nieuwe auto Mo Bicep

Rolls-Royce Cullinan

Het is niet de eerste brute auto die Mo Bicep aanschaft. Hij kocht eerder al de Lamborghini Urus, Rolls-Royce Dawn en Lamborghini Huracán Spyder. Zoals je ziet is hij niet vies van dure auto’s, daarom koopt hij er gewoon nog één: een custom Rolls-Royce Cullinan. De auto was eerst wit, maar Mo Bicep heeft hem speciaal in de kleur goud laten wrappen, zodat de auto ook bij de rest van zijn collectie past. De SUV weegt zo’n 2.660 kilogram. Daarvoor heb je een grote motor nodig, niet? Dat zit er absoluut in: een 6,75-liter V12 met een vermogen van 571 pk en maximaal koppel van 850 Nm. Natuurlijk heeft Mo Bicep hem nog even laten tunen door de dealer, daardoor heeft hij nog brutere specificaties.

Mobicep Rolls-Royce Cullinan

Ze hebben speciaal voor de fitnessvlogger nog wat aan de auto gedaan, daarmee heeft de motor nu 685 pk en 1010 Nm koppel. Een stijging van 114 pk en 160 Nm koppel in vergelijking met de standaard Cullinan. De 0 naar 100 km/h sprinttijd is daarmee 4,9 seconden geworden. De topsnelheid is begrensd op 250 km/h. Overigens zijn de banden ook wat breder geworden en heeft Mo Bicep voor grotere velgen gekozen: 24 inch. Hiermee heeft de vlogger en ondernemer een brute Rolls Royce, waarmee hij iedereen van de weg af kan blazen.