Paul de Leeuw verkoopt luxe zijn appartement met winst

Het mooie voor Paul de Leeuw is dat hij het appartement met een flinke winst heeft kunnen verkopen. Hij kocht het appartement ooit voor €111.000 en heeft het nu verkocht voor €470.000. Dat komt neer op een winst van €359.000 euro, dat is niet slecht. Het appartement is 105 vierkante meter groot en is erg modern en stijlvol ingericht.

Het appartement bevindt zich op de zevende verdieping en biedt dankzij grote ramen een mooi uitzicht over het centrum van Rotterdam. In de woning vind je twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast heb je de woonkamer met open keuken. De woonkamer biedt alle ruimte om te ontspannen. Hier kan Paul even bijkomen van alles.

Ook over de keuken valt weinig te klagen. Het appartement beschikt over een kookeiland met een bar, waar je aan zou kunnen zitten om te eten.

Paul de Leeuw

De master-bedroom van het appartement is niet heel groot, maar hier heb je wel alles wat je nodig hebt. Een tweepersoonsbed, een tv en een compacte kledingkast. Je kan hier dus zonder enige twijfel als gezin wonen, ook als je een kind hebt.

In een appartement moet alles vaak wat compacter dan in een huis, de badkamer is dan ook vrij compact. Desondanks vind je hier wel een ligbad en (natuurlijk) een wasbak en een toilet.

Paul de Leeuw

De laatste ruimte in het huis is de logeerkamer. Hier kunnen bijvoorbeeld de zonen van Paul de Leeuw overnachten als ze in Rotterdam slapen.

Paul heeft bovendien nog een huis in Blaricum, waar hij woont met zijn man. Ook een Nederlandse zangeres heeft een fijne stap gezet op de woningmarkt. Anouk kocht namelijk vier woningen en gaat er dikke winst mee maken. 

Check hier meer foto’s van de voormalige woning van Paul de Leeuw.