De mooiste vrouwen van het WK vrouwenvoetbal 2019

Het aankomende WK vrouwenvoetbal telt maar liefst 24 landen. Naast het toch best leuke voetbal om naar te kijken, zijn ook de dames meer dan de moeite waard om te bekijken. Van de 24 landen die mee doen, zijn er genoeg potentiele toppers waar ons oog op valt. Hierom hebben wij een selectie gemaakt van de 5 mooiste spelers.

1. Jackie Groenen – Nederland

Nederlands trots mag natuurlijk niet ontbreken, dan speelt ons nationalisme toch een beetje op. Daarom mag Jackie Groenen niet ontbreken. Spelend voor één van de grootste clubs ter wereld, namelijk Manchester United, kan dit zo maar eens onze topspeler van het WK worden. Wij zullen haar in ieder geval goed in de gaten houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

WK vrouwenvoetbal
Foto Instagram: jackie_groenen_14

2. Alex Morgan – Verenigde Staten

Misschien wel de bekendste vrouwelijke voetbalster ter wereld. Alex Morgan is een Amerikaanse aanvaller van 29 lentes jong. Naast dat zij een van de betere is, heeft zij ook haar uiterlijk niet tegen. Een preachtige verschijning en onze FIFA-spelers weten wel waar haar sterke punten liggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alex Morgan (@alexmorgan13) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alex Morgan (@alexmorgan13) op

3. Olivia Scough – Zweden

De Zweedse vrouwen mogen natuurlijk niet ontbreken op een WK. Wij Nederlanders zijn over het algemeen fan van de prachtige blondines uit Zweden. Zweedse dames. Olivia is deze prachtige blonde Zweedse schoonheid die verdiend een plek heeft veroverd in de basis van het elftal (en in deze lijst). Eigenlijk kunnen we het hele team selecteren, maar Olivia springt er wel uit. Wij kunnen in ieder geval niet wachten dit vrouwenelftal in actie te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door oliviaschough (@oliviaschough) op

4. Toni Duggan – Engeland

Ploeggenote van onze Lieke bij Barcelona, maar ook de tegenstander op het aankomende WK vrouwenvoetbal. Daarnaast is ze ook nog eens een aanvalster, dus hopelijk heeft Lieke de verdediging ingelicht. Toch is ze met haar strenge blik en gevaarlijke acties een pareltje op het veld. Op het veld een killer, maar daarnaast een prachtige vrouw met een net zo’n prachtige lach.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Toni Duggan (@toniduggan) op

5. Sakina Karchaoui – Frankrijk

Een Franse verdediger die haar vrouwtje wel staat. Een blok in de verdediging van zowel de nationale ploeg als ook bij Montpellier. De ruigheid van een verdediger gecombineerd met de lach van een engel. Dit is dan ook een gouden combinatie en iemand die zeker op gaat vallen dit Wereldkampioenschap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sakina Karchaoui (@sakinakarchaoui) op

Wk vrouwenvoetbal
Foto Instagram: sakinakarchaoui

 

Dat niet alleen voetbalsters knap zijn, bewijst Jutta Leerdam. Niet voor niets uitgeroepen tot de mooiste billen van Nederland!