Mocro Maffia seizoen 3 en 4

Inmiddels is Mocro Maffia uitgegroeid tot een serie waar we trots op mogen zijn. De serie heeft Nederland weer goed op de kaart gezet als het aankomt op series met rauwe actie en heftige verhaallijnen.

Inmiddels is de productie van het derde seizoen afgerond. Elke week verschijnt er één nieuwe aflevering op Videoland. Dit seizoen kunnen we wederom weer genieten van personages als Tatta, De Paus, Potlood en Romano. Eerder schreven we je ook al over onze theorie dat Mo de Show terugkeert in seizoen 3 van de serie en dat blijkt meer dan alleen een theorie te zijn. De trailer en de eerste aflevering hebben ons al laten zien dat dit seizoen het hardste wordt tot nu toe. Maar hoe zit het dan met een seizoen 4 van Mocro Maffia? 

Mocro Maffia seizoen 4

De toekomst van Mocro Maffia 

Het blijft natuurlijk nog hopen en duimen dat er van Mocro Maffia ook een seizoen 4 verschijnt. Dat ligt natuurlijk aan de wijze waarop dit huidige seizoen wordt ontvangen door de fans en wat de makers en de cast voor ogen hebben met de toekomst van de show. Als het aan ons ligt, mag dat vierde seizoen er zeker komen. Ook Iliass Ojja, die Taxi speelt in de serie, hoopt erop.

Illias Ojja (Taxi) doet uitspraken over de serie

Ojja denkt dat de kijkers nog niet klaar zijn met de serie. ”Als Flikken Maastricht het vijftien seizoenen volhoudt… Er is inspiratie genoeg,” zegt hij. ”Als we het niet uit Nederland kunnen halen, gebeurt er in het buitenland ook nog genoeg. Ik heb alle vertrouwen in Achmed, die maakt er wel wat van.”

Aan de sterke cast zal het in elk geval niet liggen. Bovendien is het niet onrealistisch dat er meer spin-offs van de show zullen verschijnen. In elk geval hebben we al kunnen genieten van de spin-off Mocro Maffia: Komtgoed.