Videoland komt met een verrassing voor de Mocro Maffia fans

Krijg jij geen genoeg van de 3-delige serie Mocro Maffia en doe jij de dag voor de lancering van  geen oog dicht? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je. Naast de lancering van het derde seizoen op 29 januari, is Videoland gekomen met een zevendelinge miniserie van Mocro Maffia, getiteld Mocro Maffia: Komtgoed.

De zevendelige miniserie is een idee van bekend Nederlands acteur Achmed Akkabi. Hij is wederom ook de acteur die Paus speelt in de serie en nu meewerkt als producent. Akkabi heeft samen met Kevin Boitelle, Mustafa Duygulu en Martin van Steijin het script geschreven. De regisseur van de miniserie is Aaron van Valen.

Miniserie Mocro maffia: Komtgoed

Zevendelige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed is nu te zien

De zevendelige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed draait allemaal om het personage van de 16-jarige acteur Marouane Meftah en start waar het tweede seizoen van Mocro Maffia eindigt.

De miniserie start waar het tweede seizoen van Mocro Maffia eindigt: na een mislukte reddingspoging van Muis stapelen de problemen van de vijftienjarige Komtgoed in rap tempo. Een ruzie op straat loopt uit de hand en hij belandt in de klauwen van de justitie. Hierna volgen jeugddetentie en een pleeggezin. Terwijl de problemen van de jongen groeien, lijkt er maar één weg te zijn om nog iets moois van zijn leven te maken.

Het derde seizoen van Mocro Maffia gaat verder waar Mocro Maffia: Komtgoed stopt. Ook is de het jonge talent Marouane Meftah die te zien is in de miniserie, te zien in het derde seizoen van de hitserie. Kijken dus.

De afleveringen van Mocro Maffia: Komt goed zijn nu te zien voor de exclusieve gasten van Videoland. Het eerste en tweede seizoen zijn te vinden om Videoland. Het derde seizoen van Mocro Maffia komt uit op 29 januari 2021, dus zet het in je agenda.