Releasedatum van Mocro Maffia seizoen 3

Ging jij er van uit dat Mocro Maffia seizoen 3 al binnenkort te zien is, dan moeten we je helaas teleurstellen. Net als veel andere series en films zijn de opnames namelijk bemoeilijkt. Seizoen 2 was gelukkig af ten tijde van de quarantaine en kwam zelfs expres een paar weken eerder online.

Opnames van de Videoland serie zijn nu bezig

Wanneer seizoen 3 van Mocro Maffia verschijnt, is echter nog onduidelijk. De opnames zijn momenteel bezig. Dat is te zien op de Instagram van de serie. Ook blijkt het onder andere uit het opvallende bericht dat eind september online kwam. Daarin werd vermeld dat er op de set van Mocro Maffia in Amsterdam een productiebus afbrandde. De opnames zijn dus bezig, maar wanneer we deel 3 kunnen verwachten blijft onzeker. Tussen het eerste en tweede seizoen zaten bovendien twee jaar, dus het kan wel eens langer duren dan verwacht.

View this post on Instagram

🎥

A post shared by Mocro Maffia (@mocromaffiadeserie) on

Wat de cast van Mocro Maffia seizoen 3 zal zijn

Let op: dit bericht bevat spoilers over seizoen 2

Het blijft nog wachten op de introductie van nieuwe personages. De personages van Eric Corton en Pierre Bokma zullen naar alle verwachtingen wel een rol blijven spelen. Een aantal van de belangrijkste personages uit de serie zullen we waarschijnlijk terug gaat zien. Hiervoor is het filmpje dat door castleden uit de serie werd gemaakt leidend. In het filmpje onthulden ze een tijd terug dat personages zoals Muis en Rein komen daar niet in voor (wat logisch is als je het einde van seizoen 2 hebt gekeken). De acteurs achter personages zoals De Paus, Tatta en Adil zijn wel in het filmpje te zien. Dat belooft dus veel goeds.

De verhaallijnen in seizoen 3 van Mocro Maffia

Het is nog lastig om concrete inschattingen te doen over het verloop van het derde seizoen van de serie. Als seizoen 2 ons één ding heeft geleerd is het namelijk dat niemand veilig is en dat personages zich op het laatste moment kunnen bedenken. Wel zijn er een aantal cliffhangers waarvan we maar al te graag willen weten hoe ze aflopen. Of ze nou zijn opgepakt, geëlimineerd of op de vlucht zijn: stuk voor stuk zijn de verhaallijnen van de hoofdpersonen nou eenmaal nog niet af.

View this post on Instagram

Yes! Seizoen 3 van Mocro Maffia komt! 🔥🔥🔥

A post shared by Videoland (@videolandonline) on

 

Op IMDb krijgt Mocro Maffia een score van een 8.1: een indicatie dat het derde seizoen hoge verwachtingen heeft waar te maken. Ben jij op zoek naar een soortgelijke serie? Probeer dan Suburra, over hoe de maffia in Rome te werk gaat.