Een écht goed vleesrestaurant in Amsterdam

Mannen en vlees, een klassiekere combinatie bestaat er bijna niet. Het is dan ook voor veel vriendengroepen een heerlijke avond uit: met z’n allen naar een écht goed vleesrestaurant gaan om hier oude herinneringen op te halen onder het genot van lekker mals vlees en een biertje.

mr-meat-amsterdam

Zoeken jullie nog een spot voor jullie volgende vriendenavond? Dan hebben we dé place to be gevonden: Mr Meat.

 

Neem je vrienden mee naar Mr Meat

Eerder vertelden we jullie het al: hier eet je de beste steak van Nederland. Gelegen aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam vind je het restaurant Mr Meat. Of jij nou een waanzinnig grote eter bent of meer een liefhebber bent van een subtieler lapje vlees, bij Mr Meat hebben ze het allemaal. Van een Cote De Boeuf van 350 gram tot een Porterhouse van 800 gram, iedere vleesliefhebber zal direct gaan watertanden van de menukaart.

Mr Meat vlees eten Amsterdam

Op het menu is niet alleen een lekker stuk vlees te vinden, ook heb je een ruime keuze uit voorgerechten en heerlijke desserts. Zo heb je op de avond genoeg variatie in eten en ben je nooit uitgekeken op één bepaald gerecht.

Starters, hoofdgerechten en desserts

De starters bestaan voor een groot deel uit frisse salades. Ook kan je kiezen voor een verse uiensoep of een goed gevuld bord carpaccio. De prijzen van de starters zijn lekker laag gehouden, zodat je voor een prima prijs een driegangendiner kan nemen.

Als hoofdgerecht heb je keuze uit de grote porties vlees, zoals een Club Steak of T-Bone. Of voor één van de Signatures, zoals huisgemaakte worstjes. Ook heb je de welbekende classics, kipgerechten en burgers.

MR Meat Amsterdam

En de dessert zijn om je vingers bij af te likken. Een trio van ijs is heerlijk na een zwaar stuk vlees, maar je kan ook als echte man nog een Katmer of Red Velvet cake voor je neus hebben liggen. Zo heeft iedereen iets wat hij lekker vindt.

Mr Meat is geen lompe vreetschuur

De meeste vleesrestaurants zijn echte vreetschuren, maar Mr Meat heeft het heel anders aangepakt. Het interieur is bijzonder luxe en wanneer je binnenkomt zie je al snel dat er een fijne lichtinval van het dakraam is.

vlees-restaurant-beste-steak-nederland

Het interieur van het restaurant is zorgvuldig samengesteld en dat heeft veel invloed op jouw avond. Zo heb je bijvoorbeeld een hoekje om nog even heerlijk te genieten van je wijn, want die hebben ze genoeg daar.

Dus trommel je vrienden maar bijeen en reserveer een plekje bij Mr Meat. Cheers!