Mr Meat is hét restaurant voor de vleesliefhebber

Gelegen aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam vind je het restaurant Mr Meat. We zullen er geen doekjes om winden en je mag ons op ons woord geloven: dit is een spot die ongetwijfeld hoog op het lijstje hoort te staan bij alle carnivoren.

mr meat amsterdam

Als je bij een vleesrestaurant denkt aan een lompe vreetschuur, dan heb je het helemaal mis. Het interieur van het restaurant is zorgvuldig samengesteld en dat heeft veel invloed op jouw avond. Als je de ruimte binnenloopt, krijg je direct een warm en huiselijk gevoel. De grote lichtinval, flinke hoeveelheid groen en de gedimde lichten op de bakstenen muur laten je thuis voelen/ Hier doet de ‘chill hoek’ nog een schepje bovenop. Kortom: gezellig, met klasse.

vlees restaurant beste steak nederland

De beste steak van Nederland

Jij kan je als een ‘echte man’ uitleven bij Mr Meat. Aan vlees is namelijk (natuurlijk) geen gebrek. Natuurlijk is de kwaliteit van het vlees een heel belangrijke factor in dit verhaal. Maar misschien nog belangrijker is de juiste bereiding van die o zo sappige steak. Geen enkele man wordt blij van een hap in een taai stuk rubber. Gelukkig weten ze dit bij Mr Meat als geen ander. Laat het maar aan de meesters in de keuken over.

Dus verlang jij naar een heerlijk mals stukje vlees? Dan zal de menukaart van Mr Meat jou ongetwijfeld laten watertanden. In het rijtje met voorgerechten staan een paar onmisbare gerechten die de show stelen. Begin bijvoorbeeld met een rundvlees carpaccio, steak tartare of een warme rundvleesplank met gesmolten cheddar en parmezaanse kaas.

Zodra jij een vleesrijke starter achter de kiezen hebt, komt het echte werk. Het moment waar iedere man op heeft gewacht is aangebroken: het hoofdgerecht. Op de kaart kan je alles – maar dan ook echt alles – vinden waarvan het hart van een vleesliefhebber sneller gaat kloppen. Van spareribs die van het bot glijden en chicken burgers tot huisgemaakte merguez en falafel met chili mayo; er is voor ieder wat wils.

mr meat vleesrestaurant

Maar waar onze ogen op vallen, zijn toch echt de malse stukken vlees die we het liefst nu direct voor onze neus willen hebben liggen. De Cote De Boeuf (350 gram), Club Steak (350 gram), T-Bone (450 gram) of de Porterhouse (800 gram); wat gaat het worden mannen?

Heb jij een vegatariër of pescotariër in de groep? Don’t worry, ook daar is aan gedacht door Mr Meat. Hoewel dit het vleeswalhalla is, is er ook voor hen genoeg keuze. Denk aan gerechten als gegrilde jumbo garnalen, falafel of truffel friet.

Dus trommel je vriendengroep bijeen en duik met z’n allen in de wondere wereld van vlees. Check de website van Mr Meat en reserveer een tafeltje. Bon appétit!