Mocro Maffia seizoen 2

Veel weten we nog niet, maar dat mag de pret niet drukken. Want wat hebben wij, samen met het overgrote deel van heel Nederland, genoten van Mocro Maffia. Een geweldige fictieve weerspiegeling van de harde werkelijkheid. Een realiteit omtrent de duistere Amsterdamse onderwereld. Spanning, verraad en veel geweld maakten de serie abnormaal goed. Een script waar je ‘u’ tegen zegt met geweldig acteerwerk van Akkabi, Robert de Hoog, Daan Schuurmans, Nasrdin Dchar en andere acteurs.

Mocro Maffia MAN MAN

‘We hebben zoveel reacties gekregen op de serie. Het is echt bizar. We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie’

Aldus Achmed Akkabi, die een hoofdrol speelt en creatief producent is van de serie. Meer dan de helft van alle abonnees op Videoland heeft de serie bekeken en 71% daarvan heeft zelfs alle afleveringen gezien. Wanneer seizoen 2 komt en hoe het seizoen eruit gaat zien, weten we nog niet. Echter wachten we met veel nieuwsgierigheid op nieuwe informatie over een veelbelovend Mocro Maffia seizoen 2.

We zullen dus nog even moeten wachten. Wil je iets om te kijken op een wat korter termijn? Aankomende maand verschijnen de laatste afleveringen van Suits seizoen 6 op Netflix.