Erogene zones van vrouwen: van groot belang

We zullen beginnen met de meest bekende erogene zones waar de meerderheid van de vrouwen opgewonden van raakt. Het zijn er namelijk nog best wel wat. Waarschijnlijk had jij niet eens gedacht aan sommige andere plekken. Deze bewaren we even voor later, we beginnen nu eerst met de belangrijkste plekjes die je zeker niet mag overslaan.

Haar oren

Het likken, strelen of zachtjes in haar oor bijten kan voor veel opwinding zorgen. Wanneer ze dit prettig vindt zal het al snel gaan kriebelen down under en dat zul je dan ook snel genoeg merken aan haar lichaamshouding. Let alleen op dat je niet met volle overgaven je tong in haar oor stopt, want dat is niet per se opwindend.

erogene zones vrouw MAN MAN

Nek

Wanneer je een vrouw in haar nek kust zul je al gauw merken dat dit een erg gevoelig plekje is. Een extra goede reden dus om hier zeker wat aandacht aan te besteden. Kus haar nek zachtjes, plaag haar een beetje door haar nek te likken. Dit zal gegarandeerd werken.

De mond, tong en lippen

Van deze erogene zone zal het geen verassing zijn, maar toch mogen we deze plek echt niet overslaan. In haar tong en lippen zitten namelijk erg veel zenuwuiteindes die geprikkeld kunnen worden. Je kunt dit doen door haar te zoenen of eventueel op haar lip zachtjes te bijten. Pas op dat je dit bijten niet té hard doet, het kan nogal pijnlijk zijn als je jezelf iets teveel laat meeslepen.

erogene zones vrouw MAN MAN

Haar borsten en tepels

De borsten en tepels zijn bij veel vrouwen een erg gevoelige plek. Enkel en alleen een aanraking van deze zone kan al zorgen voor erg veel opwinding bij een vrouw. Probeer dit wel subtiel aan te pakken, knijp niet ineens in haar borsten en gebruik de tepels niet alsof het draaiknopen van een versterker zijn, maar begin rustig en bouw het op. Je kunt haar borsten vastpakken, met je vingers over haar tepel glijden of over haar borsten zoenen, afhankelijk van wat ze lekker vindt natuurlijk.

Binnenkant van haar dijen

Een plek die vaak onderschat wordt is de binnenkant van haar dijen. Wanneer je bij de zone aan bent gekomen probeer dan allereerst contact met haar vagina te vermijden. Hierdoor maak je haar erg opgewonden en wordt haar verlangen naar je groter. Je kunt haar dijen strelen, lichtjes in knijpen, kussen of zelfs likken.

erogene zones vrouw MAN MAN

De vagina en clitoris

De zone waar het uiteindelijk allemaal om draait is toch wel de vagina. Voordat je hier aan begint is het wel belangrijk dat je eerst (alle) andere zones passeert om haar op te winden. Je kunt haar vagina en clitoris op allerlei manieren bespelen. Gebruik je vingers, je mond of misschien wel beide. Probeer uit te zoeken wat ze lekker vindt en behandel deze zone goed. Probeer niet ‘te’ te zijn met alles wat je doet en heel belangrijk; vergeet zelf niet te genieten!

Nu we eenmaal de ‘belangrijkste’ erogene zones hebben behandeld, is het tijd voor drie zones die ofwel onderbelicht worden ofwel nog te ontdekken zijn voor je.

Navel en onderbuik

Waarschijnlijk ben je al vaak langs deze zone gekomen en heb je er misschien wel een kusje achtergelaten, maar dit plekje wordt vaak onderschat. Het gebied tussen de navel en de vagina is namelijk en plekje dat super gevoelig is. Bovendien is het een goede plek om haar een beetje te plagen. Je bent namelijk onderweg naar haar intiemste plekje waar ze je maar al te graag wilt hebben.

erogene zones vrouw MAN MAN

Haar voeten

Een plek die waarschijnlijk niet iedere vrouw zal aanwijzen als een erogene zone, maar het kan zeker een stimulerend gebied zijn: haar voeten. Pak haar voeten vast en ga deze masseren. Gebruik eventueel wat olie en doe het rustig aan. Let wel op dat je haar voeten niet gaat kriebelen, want dan kun je nog wel eens een uitspatting verwachten omdat het kietelt. Stop ook niet ineens haar teen in je mond, het begint dan namelijk meer op een fetish te lijken. Een zacht kusje hier en daar kan geen kwaad.

Onderrug

Wanneer de vrouw op haar buik ligt (en dus niet kan zien wat jij van plan bent) is het tijd om wat aandacht te besteden en de achterkant. Haar onderrug is niet per se een extra gevoelige zone, maar wanneer je deze plek masseert zal dit erg ontspannen voor haar werken. Je kunt vanuit deze plek ook gemakkelijk naar de binnenkant van haar dijen sneaken met je handen, wat haar zal laten verlangen naar meer.

erogene zones vrouw MAN MAN