Iedereen heeft wel zo z’n fantasieën met betrekking tot seksuele activiteiten. De één droomt van een trio, de ander fantaseert over een sm-sessie waarbij de vrouw met de handen en voeten aan kettingen hangt. Klinkt allemaal spannend, maar de meeste fantasieën zijn vrij gewoontes, blijkt uit onderzoek gepubliceerd in The Journal of Sex Research.

In het onderzoek werden duizend respondenten gevraagd naar de seksuele handelingen die ze uitvoeren en welke niet omdat ze die niet erg fijn vinden. En wat bleek? Er kwamen echt de meest bizare gedachten uit, geschaald als “paraphilic“, wat gelijk staat psychische aandoening (fantaseren over iets is wel wat anders dan mentale problemen). Nou wat valt hier onder andere onder:

– Voyeurisme. Ervan genieten als anderen jou seks zien hebben.
– Fetish. Helemaal wild worden van een bepaald lichaamsdeel of item.
– Seksueel masochisme. Plezier beleven aan het ontvangen van pijn en gekleineerd worden.
– Seksueel sadisme. Ervan genieten om nét iets te hard aan iemands haren te trekken en het keeltje en tikkeltje te dicht te knijpen. Of iets met touw, latex en andere gereedschappen.
– Transvestisme. Het opwindend vinden om kleding van het andere geslacht te dragen en in het weekend door het leven te gaan als Diva Daisy.

seks-2

En uit de resultaten blijkt dat bijna vijftig procent weleens een abnormale ervaring in bed wil of heeft gehad. Het grootste percentage vindt het blijkbaar spannend als mensen naar hen kunnen kijken terwijl te seks hebben. Dus mocht je toevallig tegenover een Studenthotel werken of wonen en er staat toevallig een gordijn open waar je een stel los ziet gaan, komt dat wellicht omdat ze willen dat jij naar ze kijkt. O, en 26 procent heeft wel een soort fetish.

Dus, denk jij dat je nét iets te wilde gedachten hebt over hoe een seksuele ervaring eruit zou moeten zien, wees gerust, je hebt echt genoeg mensen achter je staan die er net zo over denken. Installeer rustig een schommel in je slaapkamer. Niemand zal er raar van opkijken.