Game of Thrones

Tot en met 2019 konden we genieten van nieuwe afleveringen van Game of Thrones. In de serie zie je het er heftig aan toe gaan tussen de twee vijanden in bloedstollende gevechten. In Game of Thrones gaat het namelijk over Westeros, een groot koninkrijk waar we verschillende families volgen die allemaal een greep naar de troon doen.

Bekende namen als Emilia Clarke, Kit Harington en Sophie Turner zijn in de serie te zien als hoofdrolspelers. Maar inmiddels zijn er al een aantal partijen die spin-offs aan het produceren zijn van de serie. Zo werd onlangs ook bekend gemaakt dat HBO bezig zou zijn met opnames voor een nieuwe serie, genaamd House of the Dragon.

game of thrones nieuwe serie

Tales of Dunk and Egg’

George R.R. Martin is een bekende schrijver, zo schreef hij ook de boekenreeks Tales of Dunk and Egg. De boeken spelen zich in dezelfde tijd af als Game of Thrones, namelijk zo’n 90 jaar voordat de saga van start gaat.

De boekenreeks bestaat uit die delen: The Hedge Knight, The Sworn Sword en The Mystery Knight. De verwachting is dan ook dat alle drie de delen verfilmd zullen worden. Insiders gaven deze informatie door aan de media, maar HBO wilde het nieuws afgelopen donderdag niet bevestigen.

De kans is groot dat ze het nog niet willen bevestigen, omdat Martin eerst helemaal niet van plan was om de boeken überhaupt ooit te laten verfilmen. Daarnaast is één van de spin-offs van Game of Thrones onlangs nog geschrapt. Het is dus nog niet duidelijk of en wanneer de spin-off te zien zal zijn.

 

Andere spin-off is in de maak

Gelukkig kunnen we sowieso één spin-off verwachten. En als we geluk hebben komen er twee online. Er is namelijk ook nog een productie bezig van House of the Dragon. Deze moet in 2022 helemaal klaar zijn. Wanneer de nieuwe spin-off Tales of Dunk and Egg online moet komen, is nog onbekend.