Mocro Maffia seizoen 3 toch met Bilal Wahib?

Liefhebbers van Mocro Maffia hoeven niet veel langer te wachten op seizoen 3 van de serie. De trailer en releasedatum van de serie zijn namelijk uitgebracht. We weten nu dat we deze maand nog, vanaf 29 januari, weer kunnen genieten van de spannende en keiharde verhaallijnen.

Eén personage waarvan het leek alsof we deze niet in seizoen 3 van Mocro Maffia zouden terugzien, was Mo de Show. Hij werd immers aan het einde van seizoen 2 vermoord door Taxi, toch? Nieuw beeldmateriaal wijst er echter op dat het zomaar kan dat we hem alsnog terug gaan zien.

Leeft Mo de Show nog?

De trailer van het nieuwe seizoen is één brok vol met actie. Wil jij alle hints en toekomstige actiescènes en confrontaties meekrijgen? Dan zal je de trailer vaak op pauze moeten zetten. Doe je dit, dan zal je twee scènes ontdekken waarin Mo te zien is. In de eerste scène ziet Tatta hem opeens op de trap staan. Tatta kan duidelijk zijn ogen niet geloven. In de tweede scène waarin we Mo zien, heeft hij een pistool vast. Betekent dit dan ook echt dat we het personage terug gaan zien in seizoen 3 van Mocro Maffia? Dat hoeft niet écht zo te zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bilal el mehdi wahib (@bilalwahib)

Trailer van Mocro Maffia seizoen 3

De scènes kunnen natuurlijk ook flashbacks zijn. Wellicht is het zelfs een hallicunatie. Maar het valt wel op dat Mo in het eerste beeld zeker geen litteken meer heeft in zijn gezicht. Dus het lijkt een flashback te zijn.

Tóch kan het ook zomaar wél zijn dat Mo de Show wederom een rol zal gaan spelen in de serie. Op de Instagram-pagina van Videoland is namelijk een poster geplaatst over de serie. Bilal Wahib, de acteur die Mo speelt, plaatste deze poster ook op zijn account. Zijn personage is ook te zien op de poster. Het wachten is en blijft dus op het derde deel. Check voor de 29e alvast ons overzicht van de cast en verhaallijnen. De serie heeft een 8.1 op IMDb. Gaat het nieuwe seizoen dat cijfer omlaag of omhoog brengen? Dat weten we binnenkort.