Bilal Wahib, rapper én acteur

Bilal Wahib maakte zijn debuut als acteur in de korte film Mimoun, datzelfde jaar verscheen hij tevens in de televisieserie De vloer op jr. waarin hij verschillende personages speelde. In de jaren die volgden verscheen de goedlachse in verschillende films en series, zo was hij in 2015 te zien in Vechtershart. Daarna verscheen hij nog in Toon, Nieuwe Buren en SpangaSMaar hij heeft zijn faam voornamelijk te denken aan zijn rol in Mocro Maffia, waar hij geregeld de show stal. Hij is nog maar 21 jaar oud, maar gaat keihard. Zo ontving hij op het internationaal filmfestival van Berlijn in 2020 een een Shooting Star Award – een prijs die vergeven wordt aan tien van de meest veelbelovende jonge Europese acteurs.

Zijn knappe vriendin: Sophie Keizer

In een video met Robbert Rodenburg kwam het seksleven van Bilal ter sprake. Waarin hij vertelt dat een ‘pagga’tje’ slaan (straattaal voor masturberen) altijd wel kan en ook dat hij elke dag wel seks heeft – soms meerdere keren. “Zij vindt het niet erg. Ik ben er mee opgegroeid. Gewoon altijd voor het slapen gaan, ik ben een beetje seksverslaafd.” Bilal vertelt aan Robbert dat hij in ieder geval één keer per dag seks heeft. “Soms meerdere keren, ik heb gewoon een hoog libido.” Geef ‘m eens ongelijk met zo’n knappe verschijning naast hem die hij zijn vriendin mag noemen.

View this post on Instagram

🦾

A post shared by Sophie Keizer (@sophiekeizer) on

Maar genoeg over Bilal. Dit artikel wijden we vooral aan zijn lieftallige vriendin, Sophie Keizer. Naast het feit dat we weten dat het de vriendin van Bilal is, is er eigenlijk weinig bekend over haar. En dat hoeft ook helemaal niet. Ze heeft een leuke kledingstijl en verft d’r haar vaak in alle kleuren van de regenboog, maar wat ze ook doet of draagt het staat haar altijd goed. Ook de tattoos vallen perfect in dat straatje.

View this post on Instagram

🌴

A post shared by Sophie Keizer (@sophiekeizer) on

View this post on Instagram

🕷

A post shared by Sophie Keizer (@sophiekeizer) on