Mannenweekend: korte vakanties in Nederland

Er is niks zo hilarisch, ontspannends en onvergetelijk als een mannenweekend. Lekker met je maten eropuit trekken zorgt ongetwijfeld voor prachtige momenten. Er zijn immers verschillende type mannen die elke vriendengroep heeft. Nu we hoogstwaarschijnlijk niet op buitenlandse vakanties gaan, zijn er gelukkig in Nederland ook genieten toffe dingen om te doen met je vrienden.

Camping ‘Tijdloos’

De zomer is doorgaans dé periode waarin de leukste festivals plaatsvinden. Nu de festivals zijn gecanceled, zijn er gelukkig nog altijd mensen die voor goede alternatieven zorgen. Camping Tijdloos is alles wat jij nodig hebt. Je vindt de camping aan het Ermerstrand in Erm, Drenthe. Het evenement richt zich vooral op je lichaam en ziel, met theater, workshops en yoga. Voor slechts €29 euro (doordeweeks) of €39 euro (weekend) kun je bovendien blijven slapen. Een divers én betaalbaar mannenweekend dus. Tot 17 augustus is Tijdloos te bezoeken. Check deze link voor de grootste chill-out van deze zomer!

mannenweekend

City-trip in Nederland

Of je nu de Waag in Deventer bezoekt, de grotten van Maastricht, de Dam in Amsterdam of de Euromast in Rotterdam; er zijn genoeg mooie plekken te vinden in Nederland. Stippel een route uit langs meerdere steden die bij elkaar in de buurt liggen. Zo kun je in een weekend meerdere verborgen plekken ontdekken. ’s Middags op pad en ’s avonds dineren en de kroeg in, laat dat mannenweekend maar komen. Gaan jullie voor een langere periode naar één stad, dan kun je gemakkelijk meerdere dingen in het weekend stoppen. Van een bierproeverij tot een toffe escape room.

mannenweekend

Sportief weekend

Zijn jullie niet bang om vies te worden en steken jullie graag de handen uit de mouwen, dan zijn er ook genoeg keuzes te verzinnen. Denk aan toffe plekken om te karten in Nederland of de mooiste plekken om in Nederland te parachutespringen. Combineer jullie weekend met een verblijf in een natuurhuis. Kampvuur erbij, steaks op de barbecue en vooral een aantal glazen bier erbij. Je kunt natuurlijk ook een boot huren en de zee op gaan. Zo wordt ook dit mannenweekend onvergetelijk.

mannenweekend