Een e-bike kopen

Een e-bike kopen kan nog wel eens als een lastige opgave worden ervaren. Natuurlijk niet heel gek, aangezien er zo ontzettend veel keuze is op de markt. En het meest lastige is nog wel: ze verschillen zo ontzettend in prijs. Zo heb je e-bike kits voor een bedrag van rond de 200 euro, maar je hebt ook speedbikes die al oplopen tot een bedrag van 2500 euro. Maar moet je zoveel geld uitgeven om een goede e-bike in je bezit te hebben? Nee hoor! Wij hebben vijf e-bike’s voor je verzameld, onder de 1000 euro, die kwalitatief heel erg goed zijn. Stop dus met zoeken en bekijk hier één van je toekomstige fietsen.

Deze 5 e-bikes onder de 1000 euro zijn het kopen waard

Ga je voor een opvouwbare, of kies je toch één die heel erg lijkt op een normale fiets? We hebben ze er allebei ingezet!

1. VidaXL opvouwbare elektrische fiets

Wanneer je veel reist met het openbaar vervoer, maar je wilt bij aankomst bij je eindstation snel naar je bestemming kunnen, dan is deze opvouwbare elektrische fiets van VidaXL een goede oplossing. De fiets is makkelijk in te klappen waardoor de grootte van de fiets niet groot meer is. Daardoor is hij toegestaan in de trein en hoef je er geen fiets dagkaart voor te kopen. Het heeft een 250 watt motor en de fiets kan 25 km/u. Na het opladen van de fiets kan je ongeveer tussen de 50 – 60 km fietsen. Het is gelijk ook de goedkoopste van het rijtje: voor een kleine 690 euro ben jij al eigenaar van deze elegante e-bike.

VidaXL e-bike

Bestel de VidaXL opvouwbare elektrische fiets vandaag nog via Bol.com

2. Velobecane Easy Elektrische Fiets

Ben je op zoek naar een e-bike met een stoer uiterlijk? Ga dan voor de Velobecane Easy Elektrische Fiets. Deze fiets is voorzien van een mat frame, waardoor het absoluut een eye-catcher is. Daarnaast heeft de fiets schijfremmen, waardoor je niet alleen nooit onderhoud hebt aan de remblokjes, maar het er ook nog eens heel gaaf uitziet. Daarnaast gaat deze fiets 45 km/u, maar heeft hij drie standen waarmee je de accu kan besparen. Daarmee bereik je een maximale actieradius van maar liefst 100 km. En wanneer de accu leeg is, haal je hem makkelijk van het frame en laad je hem binnen op in het stopcontact. En de prijs is heel aantrekkelijk: voor 778 euro koop je deze e-bike al.

e-bike velobecane

Bestel de Velobecane Easy Elektrische Fiets vandaag nog via Bol.com

3. E-bike Tounis Speedy Vouwfiets

Ben je op zoek naar een elektrische vouwfiets die nét iets meer power heeft? Dan zit je met de Tounis Speedy helemaal goed. Deze vouwfiets is heel makkelijk opvouwbaar, waardoor je ook met deze e-bike gemakkelijk het ov in kan. Of wanneer je op vakantie gaat, neem je hem makkelijk mee in de kofferbak. De fiets heeft een motor van 324 W en een maximale snelheid van 25km/u. Daarnaast heeft deze vouwfiets 7 versnellingen en is het maximale bereik rond de 70 kilometer. Door het aluminium frame is hij absoluut niet zwaar om te tillen.

elektrische vouwfiets

Bestel de Tounis Speedy Vouwfiets vandaag nog via Bol.com

4. Altec Jade E-bike

Dit is de meest verkochte e-bike van Nederland. En dat is niet gek, want hij is hartstikke betaalbaar en ziet er ontzettend goed uit. Niet alleen kies je tussen de kleuren zwart en grijs, ook krijg je er standaard een stevig stalen frame bij. Hierdoor weet je zeker dat deze fiets gemaakt is om lang mee te gaan. Met een 250W voorwielmotor weet je zeker dat hij lekker optrekt. De actieradius van de fiets ligt tussen de 60 en de 100 km. Dus zoek je een gewoon goede e-bike? Dan is dit de beste optie.

e-bike

Bestel de Altec Jade E-bike vandaag nog via Bol.com

5. Airwheel Elektrische fiets

Vind je het belangrijk dat je elektrische fiets stijlvol is en een uniek uiterlijk heeft? Kies dan voor deze fiets. De Airwheel Elektrische fiets heeft namelijk een heel bijzonder frame en door de oranje strepen komt dat design nog beter tot zijn recht. De e-bike heeft een motor van 163 W en je kan maximaal 100 km bereiken. Daarnaast is de maximale snelheid van deze fiets zonder bijtrappen 20km/u. Je kan er dus ook nog eens voor kiezen of je wél of niet gaat meetrappen. Ook heeft deze fiets een usb-poort, zo laad je gemakkelijk en snel je telefoon op.

snelle elektrische fiets uniek design

Bestel de Airwheel Elektrische fiets vandaag nog via Bol.com