Deze woning in Dongen is de ideale mancave

Naast de gebruikelijk luxe eigenschappen van een grote woonboerderij zoals een eigen zwembad, ruime kamers en een compleet ingerichte keuken, heeft deze Funda-woning ook nog eens een authentiek café. Je wordt dus niet alleen eigenaar van een prachtige woning, maar bent tevens kroegbaas.

Over rust en een natuurlijke omgeving kun je moeilijk klagen: de woning staat in het prachtige Brabantse dorp Dongen, net onder de rook van Breda.

Luxe woonboerderij van wereldklasse

Naast een flink stuk grond, beschikt de woning ook over een flink woonoppervlak. De woning zelf heeft tal van authentieke elementen. Veel onderdelen van de oorspronkelijke woning zijn behouden gebleven. Zo zie je veel hout terug en zijn veel van de originele stenen muren bewaard gebleven. Door het toevoegen van veel luxe voorzieningen heeft de woning een moderne uitstraling gekregen terwijl dit niet ten koste is gegaan van de sfeer.

woonboerderij te koop Dongen Funda

Zo is de keuken flink onder handen genomen en zie je veel moderne apparatuur terug. Als koken je hobby is dan zal dit je favoriete vertrek worden. De woning beschikt daarnaast over verschillende ruime kamers zodat je nooit ruimte tekort komt.

luxe keuken

Dat de woning een voormalige boerderij is, betekent dat de ruimte om de woning gigantisch is. Een waanzinnig groot grasveld, een grote schuur en enkele bijgebouwen maken tot tot een ideale locatie om regelmatig feesten te geven. Het zwembad kan daarnaast in de zomer dienen als ideale plek om te chillen met de aangrenzende lounge-ruimte als verlengstuk. Allemaal leuk en aardig, maar de echte eyecatcher is natuurlijk de kroeg die bij de woning hoort.

De verkoopprijs van het luxe optrekje op Funda

Voor de verandering is dit geen inpandig café, maar staat het gewoon buiten in de tuin. Het is precies zoals je een oude bruine kroeg voorstelt: knus, warm en mega gezellig. Perfect om je vrienden uit te nodigen en het om te dopen tot je eigen mancave.

Het café is voorzien van een eigen tapinstallatie zodat je niet hoeft te zeulen met kratten bier. Gewoon een nieuw fust aansluiten en tappen maar. Dat dit café de woning tot een unieke locatie maakt is duidelijk, maar daar is de prijs dan ook wel naar. De richtprijs is 1.375.000 euro, maar met een beetje onderhandelingskunst moet je hier zeker nog wat van af kunnen krijgen.

Check hieronder meer foto’s van de waanzinnige woonboerderij:

Funda Dongen ruime slaapkamer met hout Kroeg bij huis te koop knusse kroeg